2019, altfel de rezoluții

4 Responses

 1. Irina spune:

  Noi abia mutati in tara noua de cateva luni, chiar zilele astea am semnat asigurari de viata si de ‘critical illness’. Pentru ca ma lua cu fiori gandul ca daca. Plus ca am avut in familie recent ceva chestii nasoale, si fara asigurare le-ar fi fost si mai rau. Macar asa, banii erau ultima grija…
  Am ales varianta cea mai ieftina pt moment, ca nu o ducem extraordinar cu banii, dar deja dorm mai linistita.
  E de luat in calcul, zic eu, mai ales cand sunt si copii la mijloc.

  • mara spune:

   Si cand mai afli si ca X sau Y din generatia ta s-au dus deja din diverse cauze, incepi sa te gandesti ca poate-poate ar fi timpul sa devii mai matur si sa te asiguri cumva. Ca nu suntem nici nemuritori, nici paziti de toate cele.

 2. Crista spune:

  Draga Mara, pentru ca suntem inca in ianuarie si un gind bun nu cred ca strica, iti doresc ca in cele 11 luni ramase din 2019 sa vina la tine ce-ti lipseste si sa-ti fie fiecare zi o revolutie de-aia buna :)) Sa-nlocuim rezolutia cu revolutia! Desi nu sunt interesata de aceasta asigurare, m-am uitat ce ofera. Si mi-am amintit ca, dupa ce m-am mutat din Romania, am cochetat indelung cu ideea de a-mi face o asigurare de inmormintare, care pasamite promitea sa-mi transporte oscioarele pe pamint mioritic, sa-mi aleg florile si ce piese sa-mi cinte in fundal. Suna cam macabru, dar asta e viata, te gindesti si la moarte :)) Acum intr-o nota serioasa, o asigurare de viata iti da liniste la cutiuta si are grija cumva si de copii (daca am inteles bine). Sunt adepta asigurarilor pentru ca da, nu se stie ce vrea ziua de miine de la noi.

Lasă un răspuns