testez, deci exist

You may also like...

4 Responses

 1. Tommy spune:

  Eu am alta parere cu mersul la medic, nu vad nimic in neregula sa te duci ca "te ustura buzele", mai ales daca si Max a mostenit problema.
  Da, sunt oameni care sufera de boli grave, dar la fel sunt si oameni care traiesc in foamete fara ca asta sa fie un argument sa nu mai mancam -uneori sau deseori imbelsugat, de preferinta cat mai echilibrat si diversificat,nu? Inteleg de ce ar putea parea un moft sau ipohondrie extrema in ochii unora, dar cata vreme iti/va afecteaza calitatea vietii, fuck'em all.
  Si eu stau mai nou cu balsamul de buze dupa mine, mi-au placut mult Carmex (de la farmacie) si Maybelline Baby Lips ala albastru, si inca vreo doua la borcanel dar nu ma-ncanta ambalajul neigienic, oricat ar fi de bune.
  Ma-ntreb acum daca toate ar trebui pastrate la rece dupa deschidere? Ca toate au texturi grase .

  • mara spune:

   Ei, daca tot imi trece in doua zile, pana fac programare, pana ajung la medic… plus ca am o experienta deosebit de stufoasa cu dermatologii, m-am perindat pe la diversi fara rezultat, in mai multe randuri. Dar asta e alta poveste, asa ca prefer sa ma tratez singura in cazuri de-astea "ne-cazuri".

 2. Anonim spune:

  Mara, daca ai observat ca problema cu buzele se intimpla cind ti-e sistemul imunitar la pamint iti recomand sa iei niste L-Lysyne in zilele respective. Am paitit si eu si ma gindeam ca am facut herpes – arata cam ca, desi nu cu bube. Dar n-a iesit nimic la analize. Insa am virusul de varicela, pentru ca am avut varsat de vint cind eram mica si apoi am facut Zoster intr-o perioada de stres. Sint inrudite si se manifesta fix cind esti la pamint. Tratamentul recomandat de doza mare de Lisina – parca cite 2 comprimate de 1000. Si poti fi evitate alimentatle cu continut ridicat de arginina in zilele respective – nu pot cauta acum, ca sint la serviciu, dar sigur gasesti pe Google tabele cu alimntele bogata in lisina si cele bogata in arginina.
  Paula.

Lasă un răspuns