cinderella reloded

You may also like...

10 Responses

 1. Anonim spune:

  Pfff, e tot mai frumoasa Eia pe zi ce trece! Si parca seamana tot mai mult cu Luca 🙂
  Ioana

 2. Anonim spune:

  E o frumusete de copil, si dupa cum cocheteaza cu moda, cu privitul, admiratul in oglinda, fotomodel se face. Mai pe urmă o vestita creatoare de moda va ajunge. Na, că am prezis! Dupa cum văd, Dl. Izgubil vrea si el un loc pe podium. E fashion si trendy:)))

 3. Mihaela T spune:

  Frumoasa fata! 🙂 Iar, Eia K. Design suna foarte bine. 🙂 Daca se-ndreapta catre moda ar suna foarte bine ca brand sau nume de scena. 🙂

 4. Cine are un toddler in casa si NU are oglinzile si geamurile murdare de amprente, sa ridice mina sus. Si pe urma sa vina sa le spele si pe ale noastre :))

 5. MihaelaMaria spune:

  f frumoasa, iar de oglinda cui ii pasa?

 6. Vio spune:

  deci gata -gata sa cred ca sedinta foto-i la noi acasa, vazand oglinda cu urmele de pe ea:0 Noroc ca Andrei nu poarta mov & roz si ca am vazut si-o pisica intr-una din foto:))))
  Tare rochia, de altfel, va apucati sa faceti si productie de serie sau va opriti la unicate?:P

 7. mara spune:

  Mulțumim de complimente! Da, dacă o ține tot așa, în curând, pe lângă blogul de mărgele al maică-mii, o să administrezi și unul de rochii din hârtie. Vai mie! :))

  (Noroc că lucrez cu hârtii, deci materie primă berechet!)

 8. loristiuj spune:

  la mine in casa toate cutiile au urme de gheare de motan… iar oglinda n-am decat pe usa de la baie, unde proaspatul bebelus avansat la grad de toddler inca nu ajunge 🙂 dezastru si dezordine e insa peste tot 🙂

Lasă un răspuns