schiuri și lapte

You may also like...

10 Responses

 1. Anonim spune:

  Legat de pct 3, ultima pierdere de haine s-a petrecut in anul 1 de facultate
  Pur si simplu intr-o zi nu mi-am gasit o jacheta. Intrucat in anul ala mi-am uitat de cateva ori mapa cu cursuri prim magazine, m-ar bate Domnu sa acuz gazda ca mi-a sutit haina. Dar cea mai stranie chestie s-a intamplat 2-3ani mai tarziu. Imparteam un apartament cu fratelo si un prieten si intr-o zi, in dulapul meu propriu din camera mea proprie a aparut o jacheta. Am intrebat toate vizitoarele posibile dc le apartine. Nu le apartinea asa ca am spalat jacheta si am purtat-o. A disparut la fel de misterios din dulapul propriu din camera proprie din alt apartament pe care il imparteam cu alti prieteni dupa alti 2-3 ani. N-am lamurit niciodata misterul. Ady

 2. mara spune:

  Aha, doar două dislaicuri, deci avem doi nebăutori de lapte, asta e bine. :))))

  • mara spune:

   trei. dacă mai dau și eu unul, se fac patru, avem o situatie, copii, trebuie să mai lăsați vinul roșu și să vă dați pe lapte :))))

 3. Anonim spune:

  Nu, dislike pt felul cum amesteci publicitatea cu poveştile despre copiii tăi. Încep să citesc despre ceva şi mă trezesc în plină campanie publicitară. Eu una mă car de pe blogul tău. Atâta reclamă la lapte, something is rotten here.
  Mihaela M.

 4. Monica spune:

  Dacă e cu dislike recunoscut, eu: pentru că nu mi-a plăcut niciodată laptele! ewww, Pojghița!

  Un foarte mare like, în schimb, că nu scrii sec "(P) Beți lapte!"?

  Ia oferă tu „dipstracție” gratis la toată lumea, că poate ai fost câștigată la loto! Și dă și haina de pe tine!

  Hai, alt dislike pentru asemenea dislike.

  • mara spune:

   Pojghița la mine se numea „coajă de lapte“ și era un motiv suficient să nu pun gura pe lapte. La un moment dat, prin adolescență, s-a produs un declic în capul meu și a început să-mi placă NUMAI coaja de lapte (laptele tot nu l-am băut, dar culegeam coaja cu degetele de pe el și-o mâncam).

  • Anonim spune:

   Mvaii, toata viata am urat pojghita aia de pe lapte, nu-mi place nici acum. In special de pe laptele ala gras, de tara! Eu mananc cantitati industriale de lapte batut, unt si diverse feluri de branzeturi, dar cam zic pas la laptele dulce. Fiu-meu in schimb e super-fan la pojghita de pe lapte, si e super-incantat cand cumpar lapte de bivolita de la o tanti de prin vecini, ala face un caimac galben si gros de un lat de deget!
   Da' chiar, Mara, ce atata reclama la lapte? Treci si tu la chestii serioase: tigari, alcooluri, faze din astea!
   Maria
   Maria

 1. 19/12/2015

  […] la postarea anterioară (vezi punctul […]

Lasă un răspuns