experimentez realități paralele

3 Responses

 1. Monica spune:

  Hai să ne dezintoxicăm împreună! Aici drumurile cu transportul în comun sunt, poate, mai lungi sau mă rog, ajung mai departe în același interval de timp. Am scos Facebook de pe telefon. două zile mi-a luat să nu-mi mai umplu timpul cu evenimentele importante despre care povesteai și tu. Sunt mai vigilentă, oricum trebuie să ne uităm cine e în jur, cine ne poate împinge pe linia de metrou. Și dacă tot am scos Facebook mi-am propus să nu mai pun prea des mâna pe telefon, căci doar a fost inventat pentru comunicări de urgență, și parcă am creierul mai antrenat: mă uit pe hărțile din stațiile de autobuz, în curând poate voi cere indicații de la o persoană, redevin om, această ființă socială! Desigur, tu pierzi ceea ce se discută pe grupurile de părinți, pe Whatsapp, acolo nu știu cum vei rezista fără telefon deștept!

  • mara spune:

   Acum s-a remediat situațiunea, dar nu mi-a fost ușor. Cred că am să mă bag un pic la dezintoxicare forțat. Dar fără a-mi șterge aplicațiile. Îmi voi testa rezistența cu diavolul în buzunar, sunt masochista.

 2. gainile spune:

  De asta imi place mie cand mergem in croaziera anuala de muzica, aia n-au net pe vapor (adica pot cumpara dar e scump si merge ca porcu’), desi avem telefoanele la noi sunt doar pe post de aparat foto in caz ca dai de vreo celebritate pe coridor si prietenii te iau cu „pics, or it didn’t happen” 🙂 Face bine cate o saptamana in care sa-ti revizuiesti prioritatile si dependentele, o recomand tutoror 😀

Lasă un răspuns