ciorba

4 Responses

  1. Ady spune:

    Spune-i că un consomme (cu accent ascuțit pe e) e un fel de mare fiță și figuri si costă o poala de bani la restaurantele cu ștaif .:)

    • mara spune:

      Hahaha, mi-am amintit acum când am comandat eu Ochsenschwanzsuppe la un din ăsta de fitze acum mulți ani și arăta fix așa, o zamă limpede într-o ceașcă, ornată cu o bucățică de carne și o felie de legumă. 🙂

  2. deea spune:

    Data viitoare fierbe niste taietei in supa, si pune legumele intr-un bol pe masa pentru cine doreste, si ai rezolvat problema…. Noi mancam frecvent supa strecurata de vita sau de gaina, cu taietei sau cu galuste de gris. Carnea si legumele, la felul doi, rumenite in cuptor, cu piure si sos dulce de rosii, langa. Chestia asta o gatea bunica-mea in fiecare duminica, pt mine e the ultimate comfort food….

Lasă un răspuns