schimbare de planuri

15 Responses

 1. A spune:

  Bravo, Mara! Sugestie. Dezvolta un pic P.S.-ul. Am absolvit facultatea x, am obtinut diploma cum o cheama nivel C2 si stiu germana de acasa etc Ca sa dau si eu share. Eu stiu povestea, altii nu.

 2. mara spune:

  Da, ai dreptate, nu m-am gândit că o să-l share-uiască lumea, completez. 🙂

 3. ceska777 spune:

  Ori se schimba situatia macro radical in 2 ani ori va razganditi in trei ani. Oricum ar fi sper sa functioneze cel mai bine pentru voi.

 4. Liana spune:

  Ai rezolvat deja cu licența??? Super! Felicitări!

 5. o femeie spune:

  bravo de decizie!
  Spor!

  P.S. scrie si unde faci asta, ceva de metoda, sa putem da share.

  • mara spune:

   E diferit, cu cei mai lucrez dupa manual, ca la scoala, in functie de nivel si daca e limba materna/ straina, iar cu cei mici prin joaca si conversatie. Se pare insa ca o sa am doar mari, pentru ca cei mici sunt la scoala dimineata, cand am eu timp. Locatie: acasa la mine, zona Obor.

 6. Cristina Tohănean spune:

  În București sau Brașov? Mulțumesc 🙂 Și încă ceva 🙂 Îți surâde ideea de a face și traduceri?

 7. Elena spune:

  Sunt interesata daca este vb de Bucuresti. 🙂 Multumesc

 8. Anca spune:

  Te gandesti sa oferi si meditatii prin Skype la ore mai delicate ( sa zicem 8-9 seara sau 6-7 dimineata) pentru adulti foarte ocupati care nu locuiesc in Romania? Caci daca da, as avea eu nevoie :). Multumesc

  • mara spune:

   Hmm, deocamdata nu. M-am decis sa fac asta doar dimineata, cat e Vera la scoala. Foarte devreme nu pot, pentru ca trebuie sa pregatesc copiii de scoala si nici nu-s foarte treaza la ora aia, iar seara este iarasi timp pentru ei – sau pentru revista daca nu termin in timp util. 🙂 Weekendurile deocamdata mi le las libere.

 9. Carmen spune:

  Dezvoltă, s-ar putea să mai găseşti doritori în rândul absolvenților de medicină care vor să plece din țară. Acum ceva ani, fiică-mea a ajuns la C1 în câteva luni cu ajutorul unei profesoare pensionare. Da, a învățat copila de-a rupt dar profa, jos pălăria! Examenul a fost la Viena, deci pe bune, şi facultatea tot aici.
  Super ideea, Mara, baftă!

Lasă un răspuns