ce mai fac

8 Responses

 1. Elena spune:

  Faza cu cât de multe sunt de făcut și eu stăteam in casa și făceam x – y obligații mi-as pune-o pe frigider. Words to live by. Știi poezia aia, Dust if you must? Aceeași idee. Ma bucur ca te bucuri de viața.
  Elena

 2. Maria spune:

  Ai remarcat ca, atunci cand nu mai acorzi importanta chestiilor astora marunte – curatenie/gatit/etc.- parca nici numai ocupa atata timp? Zici ca se fac cumva de la sine… Am dedus eu la un moment dat ca ceea ce oboseste nu sunt treburile din gospodarie, ci grija lor. Spor la veselire!

  • mara spune:

   Si asta e adevarat, dar la mine cam trebuie sa fac, caci copii, pisici, batrani… Adica eu sunt destul de buna in dar cu ignore la treburile casei, dar ne mananca gandacii daca nu fac nimic. In fine, o sa schimb metoda oricum.

 3. Carla spune:

  Apropos de „sunt atatea de facut”, cum iti suna un curs de actorie? Am mers eu la unul de 3 luni si fu taaare fain. 3 ore pe saptamana asigurate pentru mine. Sunt multe scoli de actorie pe piata (am descoperit si eu recent. Daca vrei, iti dau detalii despre cea la care am mers eu. Nu te gandi la cursuri cu carti si caiete. Prima luna a constat strict in jocuri. Abia apoi au aparut si scenetele, dar jocurile n-au disparut. Si uite-asa m-am trezit eu pe scena, desi la inceput ma inscrisesem doar ca sa ma joc. Recomand cu caldura. Pentru inceput poti merge la un workshop duminica, sa-ti faci o idee. Eu asa am aterizat la ei. Ma plictiseam intr-o duminica si-mi aparu un event in facebook.

  PS. comentariul asta nu se vrea a fi reclama. Daca vrei detalii, iti dau in privat. Have fun!

 4. deea spune:

  Sună fain, parc-aș divorța și eu o țâră…. 😉

Lasă un răspuns