under reconstruction

8 Responses

 1. Stefania spune:

  eu ma consider stapana mintii mele…desi probabil cred asta pentru ca aplic ghips peste leucoplast…dar pare ca doar singura ma pot pozitiona intr-o zona mai optimistico-fericita.

  • mara spune:

   Yeah, și eu eram un exemplu de echilibru și autocontrol. Până când mi-a apăsat exul cu bocancul pe ghips, l-a spart, a scurmat un pic cu vârful bandajele și și-a stins chistocul în rana deschisă. And now I’m țăndărei!

 2. Irina spune:

  Exista delivery de la Cora, Mega si probabil si altele. Macar problema asta are o rezolvare mai usoara.

 3. elena spune:

  Oaiii da tu iți dai seama după ce o sa se termine povestea asta cât o sa fii de puternica?

 4. Liana spune:

  Mâine să pui poze cu mașina de spălat!

 5. Livia spune:

  Mara ai fost întotdeauna puternica, te-ai descurcat și organizat în orice situație. Mama ta a fost umăr linga umărul tău. Nu ești femeia disperată care ramine singură și nu știe ce sa mai facă cind pleacă domnul de acasă. Sint tot o mamă sungur de aproape 20 ani tot cu 2 copii si 2 tați. Părinții mei și mai ales mama m-au ajutat foarte mult ca sa pot lucra și sa mă descurc cu copiii. Sintem mersic bine. Nici eu nu sint sănătoasă tun am avut o op de inimă înainte de copii și m-am ales cu migrene după acești ani. Dar pot sa-ți spun ca sint mai sănătoasa și mai puternica decit cei 2 tați la un loc 🙂

 6. alta Mara spune:

  Nu stiu sa explic de ce, insa am simtit nevoia sa ti scriu. Te citesc de mult timp. Si mi esti draga.
  Nu inteleg prin ce treci, stiu doar ca rana asta ti o vindeci tot tu. Ca terapia ajuta, copiii ajuta, o mama langa tine ajuta. Si doare ca naiba, asta mai stiu. Ca o sa te surprinzi peste ceva timp, mai puternica si mai buna cu tine.
  Iti multumesc ca ti faci timp sa postezi.

 7. Doina spune:

  Imi pare tare rau!! Tare! Multa putere, o sa vezi ca va fi bine!

Lasă un răspuns