atenție, poezie! (de altceva nu mai sunt în stare).

11 Responses

 1. Oana spune:

  My heart breaks

 2. Codruta spune:

  Prea trist….sper ca e ok copilul….

 3. Aris spune:

  Veraaaaa!!! Nu vreau sa ma gandesc ce a fost si ce este in sufletul tau copil frumos………..
  Timpul vindeca toate ranile.

 4. Miriam spune:

  Pfuuu, toata povesea asta a voastra ma dublu rascoleste. Odata ca e e cum e, in al doilea rand ca tatal meu a plecat cand aveam varsta Verei, poate un an mai putin…sper ca ea sa fie mai bine decat mine. 🙁

 5. deea spune:

  Mama lor de barbati fricosi, la care le e frica de femeile frumoase, destepte, determinate si de succes, asa ca prefera sa-si puna coada in spinare si sa se care!

  • O. spune:

   Nu cred că de frică pleacă ci pentru că așa e obișnuit. Iubește și lasă, e la modă. Consumăm și aruncăm. 🙁

 6. O. spune:

  Hug. Fii tare. Gândește-te la altceva acum. Și știi ceva? Contează ca esti sănătoasă, că nu depinzi de el și de nimeni, că sănătoși sunt si copiii și bunica. În condițiile astea o să o scoateți la capăt. Ai fost curajoasă să vorbești despre asta atât de deschis în public. Ai făcut bine. Nu te lăsăm chiar dacă în clipa asta nu suntem decât intruchipari de cuvinte pe un ecran. Dar simți tu cumva că te îmbrățișăm!

 7. Ana spune:

  O imbratisare si de la mine! nu cred ca pot sa-ti spun ceva ce nu ti s-a spus. O sa ma rog pentru tine!

 8. Andreea spune:

  Hugs ! Nu stiu ce sa zic ! Hugs !

 9. Liana spune:

  Cat de frumos ai scris, Mara! E a patra, sau a cincea oara ca citesc acest articol si de fiecare data mi-o imaginez pe Ioana dormind… Ce mai e de zis despre usurinta cu care barbatii nu isi asuma nimic, niciodata… Ramanem sa ne luptam sa-i crestem pe ai nostri cat putem de bine, dar una e discursul, alta sunt faptele obiective din jurul lor…

 10. liana spune:

  impusca-l! pune-i cianura in ceaiul ala!
  E un inconstient si un iresponsabil.
  Face copii, incurca lumea, gaseste alta fraiera..si alta…si alta. Vai de capul lui…cauta iubire…o s-o gaseasca la pastele cailor…Merita impuscat fara discutie. Asa e nascut asa o sa crape. Alergand din floare in floare.
  Ar trebui sa vorbesti cu mama lui Luca si sa-i trantiti amandoua copiii ! sa se duca cu ei la actuala, sa vedem, il primeste sau isi da seama , macar ea, cu cine are de-a face?

Lasă un răspuns