compunere: Primăvara a sosit

6 Responses

 1. Mihaela spune:

  Nota 10, adu carnetul!

 2. Anki spune:

  Chiar asa.
  Duminica a fost si aici vreme faina. Inainte de pranz am iesit in grup la plimbare, copiii pe role, tatal pe bicicleta, mama alergand. Apoi am pregatit impreuna pizza. Apoi mai dupa-amiaza, ne-am pregatit de biciclit: pana tatal a umflat roti, copiii s-au jucat cu mine, badminton sau sarit coarda sau prinsa – cate putin din fiecare (foarte putin, in cazul meu, ca nu ma pricep la coarda si la prinsa am descoperit ca nu prea mai pot).
  Si apoi ne-am dat o tura de vreo juma‘ de ora cu bicicletele.
  La intoarcere, praslea a zis ca a fost o zi foarte foarte frumoasa, sora‘sa a completat ca e cea mai frumoasa zi din viata noastra… Nu ma asteptam, serios; m-au uimit.
  Dap, atat le-a ajuns: vreme buna, stat pe afara impreuna, alergat, fara un plan fix. Si au fost fericiti. Si noi la fel. Bine ca vine primavara

  • Anki spune:

   Revin cu o completare, ca parca din ce am scris mai sus arata totul ca intr-o reclama cu familia perfecta.
   Deci, suntem normali, avem si crize, si nemultumiri, frustrari si certuri. Insa uneori, ca de exemplu duminica trecuta, ne sunt suficiente lucruri simple, ce pot parea banale, ca sa fim fericiti.
   O fi din cauza ca tocmai iesim din iarna si ca ne-a fost dor de vreme buna si stat afara, dar nici nu conteaza asta de fapt.

Lasă un răspuns