cum se mai manifestă spiritul sărbătorilor la casele noastre

12 Responses

 1. Ralu spune:

  Ce coincidenta! Si eu invat in vacanta asta pentru C2 la germana. Succes si sarbatori fericite!

 2. Ralu spune:

  Eu il dau in Berlin. Tu, in Bucuresti?

  • mara spune:

   Dap! Păi, baftă multă, spor la învățat și să ne auzim cu bine, amândouă cu diploma în buzunar. 😉

   • Ralu spune:

    Revin cu un feedback de la examen. Totul a fost ok, chiar usor, pana la Hören. Nu credeam ca o sa am probleme cu partea asta – de fapt numa cu partea a 4a care a fost despre Nanotechnologie. Mult prea confuz si plictisitor. Sau poate eram deja obosita. Sper totusi sa iau puncte de trecere. Poti sa imi scrii daca ai intrebari despre examen. Mult succes!

    • mara spune:

     Ha! Mie de Sprechen mi-e teamă, că eu când am emoții mă pierd, mă bâlbâi, nu-mi găsesc cuvintele, îmi ies porumbei pe gură etc. Îți scriu imediat, mersi! (țin pumnii să iei punctajul)

     • Ralu spune:

      Mara, știu că ești super ocupată, dar numa ce am primit rezultatele și am zis să „mă laud” un pic. L-am trecut. Dar cum am bănuit la Hören am avut chiar cel mai prost rezultat – „befriedigend”. Cel mai bun l-am avut la Sprechen und Lesen – „sehr gut”, la Schreiben „gut”. Mi se pare ciudat că nu scrie o nota per total pe „diplomă”.
      Tu, ai primit rezultatele?
      Eu îs mulțumită așa, oricum nu cred că contează punctajele, ci important e să fie la toate pozitiv.
      Succes la învățat mai departe pentru licență!

 3. superb. absolut superb

 4. mara spune:

  @Ralu
  Bravo, super, felicitari!!! Ma bucur mult pentru tine. Eu ma tot uit pe site zilnic, inca nu s-au afisat, am sunat si la institut, au zis sa verific intai pe site, no bine, poate dau eu datele aiurea. Oricum, zilele astea trebuie sa apara si la mine. Normal ca nu conteaza punctajul, important e sa-l iei. Of, da-doamne sa-l iau si eu, da-doamne sa-l iau! :))

Lasă un răspuns