lupul și țiganul

11 Responses

 1. Tot-o-Mara spune:

  Totul e bine cind se termina cu bine! Frumos…

 2. Crina spune:

  Ce caracter interesant la nenea tiganu ala! 🙂

  • mara spune:

   Bănuiesc că a fost impulsul ăla de părinte, când vezi un copil care vrea neapărat ceva și maică-sa nu îi cumpără, îți vine să-i cumperi tu bomboana doar ca să nu-l mai vezi trist – mi s-a întâmplat și mie de câteva ori. No, omul nu cred că s-a gândit la educații financiare sau la faptul că voiam s-o responsabilizez, s-o fi gândit că n-am bani să-i cumpăr și s-a oferit el. :))

 3. ce ciuda mi-e ca nu mi-a venit si mie ideea de a vorbi cu Ion si-n germana cand era mic… (ahhh, Viena mea draga, tot la tine-mi zboara gandul :))))

 4. Crezi că daca vorbesc in franceza cu Ana cand mergem la Pull &Bear, i-o cumpăra si ei cineva țoalele pe care le vrea?

  • mara spune:

   Hahaha, nu știu, dar ar fi genial! Învăț și chineza dacă îi face cineva cadou un Alienware sau măcar un telefon-superșmecher-carefilmeazăsubacvatic sau așa ceva. :))))

 5. Nu stiu daca e din cauza Craciunului care se apropie, dar mi-au dat lacrimile citind… In alta ordine de idei, eu am invatat chineza, deci daca gasesti ce ziceai mai sus, ma bag si eu 😉

 6. tare faina intamplarea. un big like!

Lasă un răspuns