CS:GO, curs de gaming la 42

5 Responses

 1. roșu vertical spune:

  Deja le are cu părințenia, Max :)) Cum ți-a explicat el cu frumușelul.

 2. Ruxi spune:

  Sotul meu se joaca si acum la 33 de ani si nu cred ca va scapa de virusul asta vreodata. Cred ca e boala grea. Cand renunta o perioada la jocurile pe calculator incepe cu alea de pe telefon. Il vezi ca merge teleghidat pe strada cu telefonul in mana ca e intr-o competitie, la fel si in trafic sau in pauza de masa la serviciu. Copilul vrea sa se joace cu el, iar el e cu telefonul in mana prin casa sau la masa. Seara se duce sa-i spuna noapte buna, el se joaca. Deja e ca un drog iar orice i-as spune are argumente pentru orice…ca d-aia gandeste asa acum, ca jocurile l-au ajutat pe partea de strategie sau mai stiu eu ce alte nebunii cu care eu nu pot fi de acord dar inchid ochii. Scuza lui e ca nu e alcoolic, nu iese cu baietii la terasa …nici nu ar avea cum sa faca asta pentru ca e in jocuri tot timpul.
  Realizez ca asta e generatia…dar eu mi-as tine cat mai mult copilul departe de lumea asta ca altfel greu mai iesi din ea.

 3. mara spune:

  Știu despre ce vorbești, fratele meu e afectat, și mai cunosc și alte cazuri, s-au dus naibii și căsnicii pe motivul ăsta. Este o adicție cat se poate de serioasa și, ca orice adicție, umple un gol, o nevoie. Cred sincer ca e nevoie de terapie ca sa rezolvi asta. Dacă nu, se va estompa probabil dupa 40, dar e păcat de timpul pierdut.
  Un copil, dacă e echilibrat, poate veni în contact cu viciile (alcool, tutun, droguri, jocuri), le poate încerca la un moment dat, dar nu va rămâne captiv în ele. Dacă însă e undeva o bubă, va fi oblojită cu unul dintre viciile astea. Cel puțin așa am mai citit eu pe ici, pe colo și asta cred, că prea se potrivesc. N-ai cum să ții un adolescent departe de jocuri, alcool, tutun, sex. Sigur că nu-l încurajezi, dar nu-i poți interzice accesul, că tot îl va găsi cumva până la urmă.

 4. Valentina A. spune:

  Mi-a placut si de Max si de tine.
  Imi doresc si eu sa ma pot intelege bine cu baietii mei si sa le inteleg „lumea” lor in fiecare etapa a cresterii lor.

Lasă un răspuns