adolescența, anii identității…

7 Responses

 1. alexandra spune:

  Ma ia cu ameteala cand citesc din astea, ce urmeaza adica :)))) Bine ca mai sunt si oameni faini care ne pot ajuta, macar cu o idee doua…

  • mara spune:

   Mai, nu e musai sa fuga de acasa si sa se drogheze la colt de strada daca stii cum sa ramai in contact cu el. Dar de usi trantite si crize de furie, de provocari si reprosuri aruncate in your face nu scapa nimeni. 🙂

   • Maria spune:

    Usi trantite, furie si reprosuri (unele f elaborate, simti ca s-a gandit mult mogaldeata pana a ajuns la concluzia ca ii faci viata grea si ca nici tu nu esti perfecta) cam primesc de pe la 5 ani. O incepe sa dea inapoi sau mergem spre mai rau?

 2. Adriana B spune:

  Chiar daca suntem de abia in faza pre… tornada, noi vom fi cu siguranta acolo 🙂

  • mara spune:

   Foarte bine, e mai bine să știi ce te așteaptă. 🙂 Eu am mai citit ici-colo diverse despre adolescenta si tot ma simt uneori luata ca din oala.

 3. mamaocupata spune:

  Nu pot sa cred ce ne vaitam de eruptii dentare, mancare pe pereti , suzete, pampersi. Era parfum
  Al meu e mai mic, dar aici sunt crescuti altfel, isi zic de la 10 ani adolescenti si incep talentele. Mai am 3 ani. Si cand am scapat de tantrumuri in sfarsit. ..oleaca mai am and here we go again. Si la noi fumatul de iarba e legal, nici nu vreau sa ma gandesc :)))

Lasă un răspuns