spumă de fructe

15 Responses

 1. Crina spune:

  Mara, iarta-ma! Dar ne placea pentru ca nu prea erau alternative! Acum, daca mi-ai da, as reactiona exact ca Max: „Iac!!!” hahaha ce face nostalgia din om :)))

 2. pisicapesarma spune:

  Oaaa, spuna de capsuni si caise = copilarie. Acum nu pre o mai inghit, ce-i drept, mi se pare dulce si gretoasa. Dar de dragul nostalgii, tot mai bag o cana-doua 😀

 3. Cristiana S spune:

  Daaaaa! Eu tot visez la spuma de caise….si zau ca voi face anul acesta, cand vor aparea caisele :). Copiii clar nu vor manca, ei nu sunt fani dulciuri facute in casa (spre disperarea mea)

  • mara spune:

   Nici ai mei, pentru că nu prea facem. Adică mai face GG câteodată, când are timp, dar nu avem chiar o cultură a prăjituritului în casă.

 4. moreact spune:

  …..io zic ca nu-i asa grav si poate fi chiar bun, cu mai putin zahar….
  pupi,

  • mara spune:

   In reteta scria „o cana” si eu am pus o cana de zafea plina ochi de zahar. Dup-aia, cand am vazut cat e de dulce spuma, m-am gandit ca poate reteta s-a referit la o ceasca. In fine, eu am facut-o, eu am mancat-o.

 5. eumiealmeu spune:

  ora 1.48 dimineața.
  trezesc din somn bucata mea de soț din dotare.
  *hai, tastele le mai accept, chiar dacă mă deranjează,
  dar ce e, dragă, așa de râs de zgudui patul?*

  păi nu e mai bună atitudinea mea…?
  ce prăjitură îți face cu ochiul din oraș? a, niciuna. foarte bine. e mai sănătos să nu mâncăm dulce.
  sănătate și-un praz verde… 🙂
  încă leșin de râs, și de imaginile zugrăvite,
  dar și de modul în care ai făcut-o…

 6. Tot-o-Mara spune:

  Si bunica-mea facea, din capsuni. Dar mie nu-mi placea, preferam capsunile simple, cu zahar pe deasupra si sa beau zeama care se forma. Mai ales cind era rece, de-abia scoasa din frigider. Miam!

 7. anatati spune:

  Și eu am făcut ieri :))) culmea. Cu căpșuni. Întrebarea e: ce fructe de pădure ai folosit? Merg oare și congelate? Nouă ne place tuturor și nici nu-mi pasă de zahărul ăla mult 😀

Lasă un răspuns