disney junior e viața mea

7 Responses

 1. alexandrapintea spune:

  Disney Junior e si viata lui :))) Eu fac alergie doar cand aud cantecele de la Jake si Sofia, el moare de fericire daca se mai scapa la vreun episod cu Miles. Chestia e ca a invatat reclamele din calupurile publicitare care-s intre episoade si nu prea mai am voie sa cumpar alte chestii inafara de cele care-s prezentate acolo (apropo, tu stiai ca exista un detergent care spala asa de bine cratitele arse de nu mai trebuie sa le arunci la gunoi?!:)))))

  • Aida Popa spune:

   Ahahaha, asta cu detergentul m-a amuzat copios, si la mine a venit baietelul sa imi spuna ca detergenul lichid de rufe e mai bun decat cel obisnuit :)))

  • mara spune:

   Evident, si Vera stie reclamele pe de rost si-mi e consilier de shopping. La fel, si pe cele de pe Digi. In plus, mai stie totul despre Bravo-ai-stil (ceva show pe care nu-l rateaza maica-mea), ceea ce pe mine ma scoate din sarite, dar asta-i viata. :))

 2. Carmen spune:

  ce fain mesaj publicitar picurat cu cate un pic de sarcasm 🙂
  si noi suntem in aceeasi perioada a vietii; taticul e si el fan desene animate si se uita impreuna cu copilul si ar vrea sa mai vada si cate un pic din desenele vechi cu Mikey 🙂

 3. Bookish spune:

  La Disney Junior se uită și nepoțelul meu. Mă familiarizez cu personajele până mi-o veni și mie rândul :))

Lasă un răspuns