2 cărți cu iepuri pentru copii

6 Responses

 1. Laura Frunza spune:

  Matei e un simpatic! Cartea cu Esterhazy e ciudăţică puţin, am citit-o şi eu, nu m-am prins dacă e un soi de umor mai negru sau ceva. Încă o rumeg.

  • mara spune:

   Daaaa, e genul de carte de copii pe gustul meu, umor negru și jocuri de cuvinte, mai ales daca știi germana. Am răsfoit-o ieri singură și m-am distrat. Când i-o citesc Verei vreau să asculte și Max, sigur o să se amuze, că și el e fan umor negru, sec. 😀

 2. alexandra spune:

  Noi mai avem una ce ne place mult – cu Iepurasul de catifea (ed Cartea Copiilor) http://www.carteacopiilor.ro/catalog/iepurasul_de_catifea.html și seria cu cei doi prieteni – Ariciul și Iepurașul (de la editura Trei)

 3. mara spune:

  Nu le știu, ce desene misto are aia cu catifeaua. (Mai nou, maica-mea i-a bagat in cap fetei ca noaptea jucariile fac ce vor ele, se plimba, se joaca, iar copila e ingrozita si nu mai stie ce sa creada :)))

  • alexandra spune:

   Și al meu are idei din astea. Pe mine ma sperie teribil povestile de genul – lui insa ii plac. Asa ca mai nou si-l pune pe „țestos” (plușul lui preferat) în diverse poziții strategice prin casa si-l verifică – se mișcă ori ba? :)))

Lasă un răspuns