shopping, mucus și ore faine

4 Responses

 1. Tot-o-Mara spune:

  Ha, ha! Fii-miu a venit ieri incintat de ora de germana! Ca au facut o gustare de Craciun, au adus dulciuri si sucuri si au discutat si profa e foarte de treaba. Ei sint putini in grupul de germana, din 2 clase adunate sint de-abia 14. Germana e considerata in Fr o limba grea :-)), majoritatea copiilor prefera spaniola. Asa ca, fiind in colectiv restrins, au ocazia sa invete limba mult mai serios si sa participe foarte bine la oral.

 2. Unparinte spune:

  Oau! La baiatul meu la scoala diriga inainte de sedinta cu parintii le da chestionare in care ii indeamna sa se pirasca unii pe altii, intrebari de genul: ce coleg deranjeaza ora cel mai mult, cum te intelegi cu colegul de banca, ce coleg necajeste pe altii, samd.

  • mara spune:

   In grupul nostru de parinti pe Whatsapp se face aceeasi politie: care a vorbit in ora, care-a fost obraznic, cine a mancat iaurt in ora, care a aruncat cu o coaja de banana in pauza – chestii de importanta capitala, ma intelegi. Le-am sugerat sa bagam si corectii, cate zece bice pe spinare pentru fiecare abatere.

Lasă un răspuns