ce a pățit mama ieri

8 Responses

 1. Tot-o-Mara spune:

  Vaaai, e mortala mama ta! Cum a cazut ea in canal cind a plecat la intilnire pentru ca nu i-a spus tatalui! In fine, bine ca nu a fost mai grav de data asta! Multa sanatate si sa-si pastreze intact optimismul si „la joie de vivre”!

 2. Mihaela spune:

  Bine ca nu a patit nimic mama ta! Merita facuta o sesiszare pe undeva, macar in CivicAlert.

  • mara spune:

   Am semnalat acum pe FB lor, ca pe site nu mi se incarca. Am verificat azi si capacul e la fel de mobil ca si ieri. Practic, as fi putut pleca cu el in rucsac.

 3. AndreeaG spune:

  Multă sănătate, și atenție, Tatianei!
  Mă gândesc doar că ai putea avea copilul de mână și să-l vezi cum se duce într-o gaură dinasta 🙁

 4. Monica spune:

  Of, Doamne, îmi pare așa de rău! Ce șoc! Și ce noroc că nu se întâmplase nimic. Sănptate multă!

  De când, cu mulți ani în urmă, mama unei prietene și-a rupt piciorul căzând într-un canal, evit tot ce e metalic, pe trotuare. De fapt și-n copilărie le evitam, pentru că îmi spusese cineva că poartă ghinion (era fondată superstiția). Dar pe alea micuțe de gaz le caut: poartă noroc! Și m-am apucat să învăț un băiețel italian faza cu capacele mici, iar acum îmi spun părinții că le vede și țopăie pe ele. Numai prostii învăț lumea!

  • mara spune:

   Exact, si in folclorul nostru copilaresc aducea ghinion să calci pe ele, asa ca am crescut ocolindu-le. Le-am spus si copiilor sa nu calce niciodata pe capace si le evita si ei. Dar mama, ei, cu mama e alta poveste, ea nu incape in niciun tipar, e complet imprevizibila. Dar nu stiam faza cu alea mici, de gaz. O sa le caut si eu, nu mi-ar strica mai mult noroc. 😉

Lasă un răspuns