optimism de început de săptămână

7 Responses

 1. Bafta deseara! Am ajuns sa urasc sedintele cu parintii, de la care ies inexorabil in mare suferintza…

 2. Mih spune:

  ce carti ai citit in weekend? caut idei, ce sa mai citesc? m-a reapucat cheful de citit de cateva luni incoace, dupa un an de pauza pur-si-simplu, si descopar autori noi (pentru mine) – elena ferrante cu tetralogia napoletana (doar doua volume traduse in romana), erica jong cu frica de moarte, femeile lui bukowski, toti diferiti si toti faini.

  • mara spune:

   Pai, am citit dintr-o o antologie de povestiri McSweeney’s, chiar simpatice unele, de la Nemira, o carte albastra. Si am terminat Baiuteii de Filip si Matei Florian, care mi-a placut foarte, foarte mult. Sunt restanta cu niste recomandari de carte pe blog, stiu, o sa-mi fac timp. 🙂
   George mi-a luat acum un Lucian Boia, Stranie istorie a comunismului romanesc, pe care m-am si aruncat aseara. Viata lui Bob Dylan, ca sa cunoastem personajul de Nobel pe de-a intregul, nu doar dupa cantece. Dezastrul de la Cernobil, Svetlana Alexsievici. Bastarda Istanbulului de Elif Shafak, si pe asta abia astept s-o citesc. Si Marquez, Ochi de caine albastri, despre care nu stiu nimic. Sa vedem cand voi avea timp sa le citesc pe toate, parca vad ca le incep pe fiecare si le citesc in paralel pana la primavara. :)))

 3. anatati spune:

  O săptămână minunată, Mara & Co.!

Lasă un răspuns