când începe dragostea?

6 Responses

 1. Biberon? Adica biberon cu biberon? Ma bucur sa aud asta. Eu m-am dus cu biberonul cu lapte la scoala pana hat tarziu prin gimnaziu 🙂

  • mara spune:

   Foarte biberon. Bea si din cana, si din sticla, si din galeata, din orice. Dar seara si dimineata biberonul e sfant. Trei prieteni are in viata ei de 4 ani: Teddy, Nukki (suzeta) si Milch (biberonul cu lapte). Poate si fara, dar prefera cu. Iar noi o lasam.

   Pe bune, ai mers cu biberonul la scoala? Si beai in pauze, pe sestache, sau cum? :))

   • De ce pe sestache? Nu-mi era jena deloc. In plus, am fost sefa clasei inca din prima zi de scoala, nu indraznea nimeni sa rada de mine :-))) Serios vorbind, era vorba de o comoditate si atat. Suzeta nu am avut niciodata, erau alte vremuri, dar imi puneam tetina la toate sticlele pana in gimnaziu, cred, si nu am avut vreo problema cu dintii sau orice altceva.

    • mara spune:

     Pfoai, ce tare! N-am cunoscut pe nimeni pana acum care sa fi facut asta! :))
     Pai, la cum stau lucrurile, n-o vad nici pe Vera renuntand prea repede. Ma enerveaza doar ca trebuie spalate biberoanele alea, abia astept sa creasca suficient de mare cat sa si le spele singura. :))))

 2. Maria spune:

  Si eu am renuntat pe la sase ani, in vara dinainte de scoala. O sticluta seara, una dimineata. Altfel nu adormeam, nu ma trezeam. Dupa aia nici ca am mai baut vreun fel de lapte pana hat tarziu, in adolescenta.

Lasă un răspuns