o plasă de plușuri

13 Responses

 1. Laura Frunza spune:

  La grădi se murdăresc şi mai tare pluşurile şi ajung la gunoi, că de spălat nu le spală nimeni. Donează-le liniştită, nu ştiu de ce stai şi plângi de mila unor pluşuri :)) Sau du-le la magazinul Social Exchange.

  • mara spune:

   Au mașină de spălat, le spală.
   Ei, așa sunt eu simțitoare când vine vorba de jucării, de viața lor interioară, de gândurile și frământările lor. :)))

 2. mmarialj spune:

  Daca poti sa crezi, Felix e innebunit dupa plusurile lui (si Lego, dar asta e altceva) si din cand in cand mai facem si noi asta cu ”pastram sau dam”, dar fara prea mare succes. El doarme cu Horica in pat si cu inca vreo 15 plusuri, fiindca si patul lui a devenit pat pt plusuri. 🙂 Macar am reusit sa dau zeci de masinute si jocuri (tot unei gradinite)

  • mara spune:

   Ok, dacă tot e momentul mărturisirilor, și noi dormim uneori cu plușuri. Seara ni se împart fiecăruia: tu dormi cu tigrul, tu dormi cu iepurele, tu cu cățelul. Și Doamne ferește să-l azvârli neglijent într-un colț, trebuie să-l ții grijului în brațe – cel puțin cât ești controlat. Doar Max refuză să i se aloce câte-o lighioană în fiecare seară, el are oricum prin pat un drac mic și simpatic, Mephisto.

   • mmarialj spune:

    hahaha, eu dorm cu o inima rosie cu maini si cu o pernita lunguiata cu pisici, alb-negru, ambele de la Ikea.

 3. viorical spune:

  Si noi am donat la gradinita mai multe materiale, jucarii, carticele, puzzel-uri. Chiar s-au bucurat mult copii de acolo.

 4. Io spune:

  Daca le duci la un orfelinat sau chiar la o scoala sau gradinita cu copii mai amarati, nu le abandonezi in ploaie, ci le dai o sansa noua sa fie iubite. Zic si eu.

  • mara spune:

   Clar, asta cu ‘abandon in ploaie’ era din posibilele ganduri ale jucariilor, ca-n toy story. 🙂 Normal ca mi-ar placea sa le dau la o casa de copii, dar nu stiu unde, iar cineva mi-a spus ca a luat contact cu una si nu primeau decat lucruri noi (!). Eu anul asta cand am triat in primavara, am trimis undeva la Ploiesti, la Asociatia Sf. Melania (parca), un pachet mare cu lucruri de la copii. Foarte ok comunicarea cu ei, pe net, frumos, curier, tot. Dar as prefera undeva in Bucuresti, ca e mai simplu sa le duc, prin curier iti trebuie cutii mari, nu prea am. Daca ai vreun contact de la o casa de copii din Buc. care accepta lucruri purtate, pls share. Sunt sigura ca mai multe mame ar duce imediat o gramada de haine si jucarii. 🙂

   • ţâfnoasa spune:

    Incearca sa trimiți un e-mail la una dintre DGASPC-utile din Bucuresti in care sa explici ce dorești si poate ai noroc. 🙂 Copii institutionalizați sunt mulți si de toate vârstele. Uite, pentru sectorul 3 poți trimite mesaj la office@dgaspc3.ro. Astfel de acțiuni mai sunt, mai ales in preajma sărbătorilor. Bafta, Mara!

 5. Mihih spune:

  tocmai am gasit un articol fain despre animalutele de plus, si, mai metaforic asa, de ce e bine sa ne jucam cu animalute dintr-astea si cand suntem adulti; http://www.thebookoflife.org/stuffed-animals/ deci vreau si eu un animalutz de plus :))

  • mara spune:

   Aaaa, ce dragut! Sa-mi aleg si eu unul din plasa, ma gandesc. Cand nu mai pot, decat sa ma lamentez pe blog, mai bine il iau la o cafea sa ma consoleze. :)))

Lasă un răspuns