suntem cei mai pricepuți

9 Responses

 1. Tot-o-Mara spune:

  Votez pentru abtibilduri! Stii cum e, numai cine nu lucreaza nu greseste :-)))

  Si noi am fost in lucrari WE-ul asta, i-am fabricat un birou fii’mi. Beneficiara nu era prezenta, pe motiv de vacanta, asa ca am lucrat cu spor. Mai ramine sa vedem ce mutra o sa faca atunci cind o vedea rezultatul!

 2. Ady spune:

  Eventual niste butoate tip ventuza, colorate. (Din alea al caror scop initial/principal este de a deveni mici cuiere prin bai si alte locuri). Doar cu rol decorativ. Sau daca sunt pe usile de sus, poti agata prosoapele de bucatarie.

 3. Diana spune:

  Autocolant in culoarea mobilei, gasesti pe la brico din astea, dupa ce iti trec nervii
  hai ca mult a fost, putin a mai ramas
  De fiecare data cand ne apuca vreo chestie casnica din asta sfarseam plini de nervi (dupa fazele dragute de facem chestii impreuna ) , asa ca anul asta cand ne-am luat casa criteriyl principal a fost nu proiect de renovare, un var, un parchet si atat. Ne-am tinut de el, mobila de bucatarie e vechiuta, dar arata decent, cand arata naspa ii schimb usile, iesim la pensie impreuna

 4. Dragoi Ileana spune:

  Dupa ce te calmezi ,si vei rezolva cumva( un autocolant ) ,vei vedea ca ai o mobila originala, unicat si ar fi bine sa fii mandra ca il cunosti pe autor. Eu atunci cand nu pot sa fac ceva si nu imi place ce a iesit ma consolez cu faptul ca atat s-a putut . Pentru orice exista solutii. Gaurile alea pot fi niste ochi magici care va urmaresc.

Lasă un răspuns