montarea unei bucătării poate fi un adevărat test de relație

11 Responses

 1. Ady spune:

  Eu am cerut si montaj la pachet cu bucataria (e drept, nu din magazin de bricolaj), nervii mei sunt prastie. Ca sa nu mai spun ca am decis spalarea tuturor boarfelor din dulapuri din motiv de praf. Tamam acum cand nu mai sunt 35 de grade sa le usuce in cele doua ore cat ar dovedi masina inca o tura.
  Multa bafta.

  • mara spune:

   Mai, asta cu praful a fost o incercare foarte grea pentru toata casa. George vrea sa renovam si camera lui Max, eu nu prea. 😀

   • Ady spune:

    Io nu mai renovez nimic minim 10 ani (de preferat 15-20) de acu’ inainte. Poate doar daca va crapa ceva, la propriu.
    Cat despre montaj, n-am scule. In definitiv nu trebuie sa fiu „mesterul drege-tot”, tre’ sa manance si altii o paine. 🙂

 2. Diana spune:

  Oaaa, respeect
  noi am ajuns in prag de divort montand o biblioteca ikea acum niste ani, tot de un weekend prelungit. Ne-a luat 3 zile. De atunci luam cu montaj inclus

  • mara spune:

   Hahaha, noi suntem mai masochisti. Nu, ne si place sa montam, clar, dar sa fie instructiunile rationale, ca nu ma dau in vant dupa ghicitori si puzzle-uri.

 3. Mada spune:

  Cred ca tot dintr-o experienta de genul asta a aparut si http://gethikea.com/

 4. Marius spune:

  Hehe, ce am patit si noi cand am montat bucataria … Au stat 12 ore, s-au dus sa mai cumpere piese(masurasera gresit blatul si lipsea 1 m), nu au montat si electrocasnicele, etc. Am rasuflat usurati cand am vazut ca au terminat. Au mai reparat la ea muncitorii care renovau casa, se saturasera si ei de incompetenta astora.

 5. Dragoi Ileana spune:

  Are dreptate mama.Totul poate fi frumos.

Lasă un răspuns