ritual de frumusețe mamă-fiică

5 Responses

 1. Andreea spune:

  Eu iubesc momentele cand Miruna mea (trei ani) vine peste mine in baie dimineata si seara si asista la tot ritualul-demachiere, spalat pe dinti, crema, machiaj. Are o lumina si o bucurie pe chip! Uneori cere sa o dau si pe ea: ” a io mama!/si eu, mama”. Strange din ochisori si rade cand pulverizez apa termala pe chipul ei, isi miroase multumita incheieturile unde i-am pus putin parfum si daca ii pun un pic de crema pe degetel, are pe chip o expresie de…evlavie. Ador momentele astea cu ea!

  • mara spune:

   Apa termala e mare hit pe timp de vara. Eu o port mereu in geanta si, cand ne e cald, ne stropim pe fata si pe brate si radem ca ne gadila.

 2. Ca mai in toate comentariile, iar incep cu „Ada e prea mica pentru asta, dar abia astept sa mai creasca”. Totusi imi amintesc de mama mea cum isi facea unghiile si cum se machia, cum se coafa si cum se pregatea sa plece la fabrica. si cum ma gasea cu unghiile facute cu creionul sau cu carioca rosie ca la fardurile ei nu aveam acces 😛

 3. vio spune:

  Eheee…va invidiez pe cele cu fete. Fi-miu nu ma suporta cand ma dau cu crema pe fata, iar de pupat tre’ sa-l pup inainte sa ma rujez caci altfel nu sta…:)))

Lasă un răspuns