raport de vacanță

10 Responses

 1. Andreea spune:

  Aww, ce frumos! Dar nu functioneaza cu orice cuplu bunici-nepoti, eu n-am fost la fel de norocoasa. Insa cand sunt si momente (rare) bune intre ei, e tare placut.

 2. marilena spune:

  Pot confirma! O baba si un mos, plus un Alexandru de 5 ani si 4 luni, intr-o joaca continua! Cu pauze doar de masa si, eventual, putin somn (rar, foarte rar, ca doar nu pierdem timpul cu somnul de amiaza!!!)

  • mara spune:

   De-aia e fun pentru copii la bunici, ca nu se respecta orele de somn, alimentatia sanatoasa si programul de tv – e libertate! 🙂

 3. Madalina spune:

  Am vazut „Maniana” si am avut un flashback cu povestea despre Mariana si Max racit la cumparaturi, cand Mariana i-a sters nasul cu un sutien. Am ras cu lacrimi. Acum imi dau seama de cati ani te citesc, esti ca o carte pe care ma bucur sa n-o termin niciodata.

  • mara spune:

   Aseara faceam ordine prin diverse cutii cu hartzoage antice, dosare, tot felul de mizerii vechi. Si dau peste niste foi printate, aventurile mele cu Max de pe primele bloguri, cele pe care le-am inchis. Printre care, desigur, si patania cu Maniana si sutienul. Toata seara am rasfoit si am ras singura, mi-am amintit de perioada aceea. Pe-atunci aveam intentia sa le rescriu un pic si sa le prind intr-o carte, dar n-am avut rabdare. Dar poate ca, cine stie, a sosit momentul sa le valorific. Sa vad daca-mi vine vreo idee.

 4. Diana spune:

  :)) ce frumos
  si eu am remarcat chestia asta, si mai ales ca nu se intampla nimic daca sare peste parentingul parintilor proprii o vreme, adica revenit acasa nu confunda lucrurile, libertatea de la bunici ramane acolo. Ce nu inteleg eu este e de ce e asa de cuminte la bunici, iar acasa it’s like hell breaks loose

Lasă un răspuns