fantoma din moară, de doina ruști

3 Responses

 1. borsos emilia ramona spune:

  E o carte care sigur mi-ar placea….dar cand mai reusesti sa si citesti?cand?si eu tot 2 copii am si job de acasa si treburi casnice….aproape ca adorm inaintea copiilor…
  Nici mersul la buda nu mai e ce a fost….daca intelegi ce vreau sa spun…

  • mara spune:

   O, ce punct nevralgic ai atins! :)) Păi, fiecare ciupește pe unde poate. Eu, de exemplu, fur timp de citit când merg cu băiatul sâmbăta la un curs, cât stă el acolo, eu stau pe hol și aștept citind. Înainte făceam asta când mergea la baschet, dar acum face baschet lângă casă, așa că în timpul ăla îmi rezolv cumpărături sau merg cu fata în parc.
   Mai fur câte-o oră de citit duminica, dacă sunt harnică și dacă am noroc. În sensul că, dacă reușesc să rezolv dimineața curățenia și am noroc ca fata să se lase culcată la prânz, am 1-2 ore în care să citesc. Sigur, asta se întâmplă destul de rar, că nu vrea să doarmă la prânz, dar, na, când se întâmplă, profit de ocazie.
   Și port de regulă câte o carte în rucsac, dacă e să merg mai mult cu metroul sau să stau la o coadă, haț, o scot. Că în rest, acasă, e nebunie, n-ai când și cum să citești, așa e, ai dreptate.

 2. mmarialj spune:

  si eu cites mai mult pe drum, decat acasa

Lasă un răspuns