o alternativă

You may also like...

5 Responses

 1. deea spune:

  Da, cunosc problema, si noi plecam in concediu doar daca poate maica-mea sa vina sa stea la noi in timpul ala. Ca avem 3 caini si 2 pisici, deci pensiunea de animale ne-ar costa mai scump decat concediul nostru. Pentru deplasari scurte de weekend, ne bucuram f. mult ca avem niste vecini misto care si ei au 2 caini, deci cand sunt ei plecati ne ocupam noi de animalele lor si viceversa.
  Apropo de litiera, am avut si noi mici accidente de genul ala care s-au rezolvat dupa ce am cumparat un lighean mult mai mare si mai adanc decat fosta litiera. Poate s-a ingrasat musiu si nu-i mai incape bine curu’ in litiera….

  • mara spune:

   Hmm, asta să fie? De îngrășat nu pare să se fi îngrășat, dar cine știe, poate a crescut producția de kk. O sa încerc, thanx.

 2. arakelian spune:

  Noi am avut prieteni sa vina zilnic pe la pisica. Ani de zile am fost babysitter la blanosii altora.

  In rest, luati lighean mai mare. A functionat si la mine,

 3. Alina D spune:

  Eu am doua pisici, poti sa-l aduci la noi :)). Intre noi fie vorba, nici ale mele nu-s prea istete. Una e batrana si cred ca sufera de Alzheimer, uita ca a mancat si miorlaie de cate ori te apropii de frigider, cealalta are 1 an si jumatate si cand sare de pe geam cade ca bolovanul pe o parte, in picioare nu prea ii iese 😀

Lasă un răspuns