regula de 5 secunde

You may also like...

22 Responses

 1. vio spune:

  mai este şi regula „oare a văzut cineva?”. plus, foarte important: „cînd am făcut ultima oară curăţenie? tocmai am terminat curăţenia? atunci nici nu mai număr secundele”.
  glumesc eu, da’ mă gîndesc că măcar o tentaţie în viaţă să mănînc ceva căzut pe jos trebuie să fi avut, nu-mi amintesc acum… 🙂

  • mara spune:

   Ei, iti dai seama ca si eu am mancat de pe jos si mi se mai intampla si acum daca stiu ca tocmai am facut curatenie si cade ceva pe jos, eventual suflu (alta tampenie), dar o iau, mai ales daca e ultima bucata sau ceva ce-mi place mult. Dar nu stiam ca treaba asta e reglementata, ca exista o REGULA a celor 5 secunde. :))

 2. Andreea B spune:

  Chiar ca trăiești pe luna! Toți fumătorii stiu regula asta, daca iti pică tigara pe jos si o ridici in mai puțin de 3 secunde (așa era pe vremea mea 🙂 ), poți sa o fumezi in continuare. Cred ca e valabil si pt alte chestii căzute pe jos.

  • mara spune:

   Cred ca in cazul tigarilor nu mi-am pus niciodata problema ca s-ar putea murdari. Bine, e drept ca nu mi-au cazut niciodata in noroi, de exemplu.

 3. mmarialj spune:

  am auzit de prostioara asta, dar, poate a fost norocoasa, poate s-a calit, Kiti a mea isi antreneaza regula de ore, zile si cat o mai fi

 4. doina spune:

  aaaa! de regula asta eu stiam de la discovery! era documentata in stilul lor cu pareri pro si contra….

 5. Oana spune:

  Da, si eu o stiu de muuulti ani, nici nu mai stiu de unde am auzit-o prima data. Eh, se mai intampla sa o folosesc, mai ales daca scap chestii pe masa/birou. De pe jos nu prea. :))
  Dar chiar traiesti pe Luna, clar! Noroc cu copiii ca te mai invata una-alta! ;))

 6. Tot-o-Mara spune:

  Eh, io nu stiam regula asta. La noi e alta regula: ce cade pe jos (scuzati pleonasmul, da’ fara nimic parca nu suna bine) e pus la gunoi. Poate pentru ca nu fac des curat pe jos ? :-))

 7. Ana spune:

  cum mai, sa nu stii regula de 5 secunde? Tu nu ai facut scoala la noi in tara? Guma de mestecat lipita pe sub banci nu ai gustat niciodata?

  • mara spune:

   Uaaa, nu, nu, doamne fereste, nu guma mancata de altii! (Desi era chestia aia amicala: „Uaa, ai guma, vreau si eu!”, „Dar n-am decat din gura”, „Ok” si scoteai guma din gura, smulgeai jumatate si ii dadeai si prietenei. :))) Daaaar, pe vremea comunismului, cand primeam o guma adevarata de pe undeva, o mestecam cate 3 zile. Seara o lipeam pe birou si dimineata o bagam iar in gura. 😀

 8. Elena Popescu Pilat spune:

  Eu am vazut asta intr-un film. L-am intrebat pe serban (adina), care este medic, referindu-ma la instrumentele medicale. Mi-a zis ca e o gogorita. Parca as inclina sa-l cred pe el…

 9. violeta.argatu spune:

  super tare!

 10. Lori spune:

  păi regula asta era valabilă şi când eram eu elevă… şi da, la mine încă e valabilă! 🙂

Lasă un răspuns