aventuri în baie

You may also like...

10 Responses

 1. mmarialj spune:

  auch! Asta a durut!

 2. Fiica mea cea mare ( 9 ani) acum vre-o 5 ani l-a vazut pe taica-sau barbierindu-se si dimineata in baie s-a barbierit si ea. Si-a taiat buza de sus in vre-o 3 locuri, noroc ca usor si nu i-au ramas cicatrici. Curiozitatea e maxima.

 3. Maria spune:

  Eu innebunesc la fazele astea. De cand a inceput sa vorbeasca am avut grija sa nu o cert cand imi spune ca a facut o boacana, tocmai sa nu se teama si sa imi spuna. Si imi spune daca sparge/rupe/rastoarna/pierde etc. Dar daca se raneste NU IMI SPUNE, CA MA SUPAR.
  Au stofa de erou, fetele astea :-).
  Pup degetelul Verei, sa se faca repede bine.

  • mara spune:

   Măi, nici noi n-o certăm, mai ales când face boacăne din greșeală. Uite, azi, de exemplu, a spart un glob din ăla cu apă și zăpadă în el, din greșeală, l-a dat jos de pe dulap fără să vrea. A găsit-o maică-mea pe jumătate goală (încercase să-și schimbe bluza, că a curs apa pe ea, și nu reușise de tot), ascunsă în pat, cu fața în pătură. Zici că-i un copil din ăla super-abuzat, bătut zilnic, speriat de bombe, care tremură de frică dacă a făcut o boacănă. Evident, maică-mea nu i-a zis nimic, au strâns împreună mizeria și gata.
   Da, așa e, ascunde pentru că știe că mă supăr. Într-o zi a stricat un obiect, l-a pus repede la loc și, când l-am găsit eu mai târziu și am întrebat-o de ce nu mi-a zis că s-a stricat, ca să-l repar, a răpuns că de-aia, ca să nu mă supăr. Pam-pam.

 4. doina spune:

  aaaaaaa! bine ai venit in club: fetita mijlocie a mea a dat pe fata cu ala albastru (are 6 ani!!) sa vada cum e, si s-a taiat putin la buza (f putin) si eu eram ocupata cu ceva, nu am bagat de seama si mi-a spus apoi singura ce a facut.

 5. Andreea B spune:

  Eu cred ca desi poate nu arata, e foarte impresionata de momentele tale de supărare. Si eu eram atunci cand se supăra bunica-miu, desi niciodată nu M-a atins cu nimic. Dar era așa o nebuloasa in jurul lui „Aualeu, vezi ca se supăra tataie”. Îmi era frica si cand raceam ca poate ma cearta ca am răcit…

Lasă un răspuns