copiii sunt diferiți

You may also like...

9 Responses

 1. ady spune:

  o rochiță albă, sau bluză și pantalon/fustiță albe, cu ceva beteală argintie prinsă pe ele și o bucățică pusă în păr nu-s ok?
  eu am avut costum de fulg de nea (rochiță albă făcută din rochia de mireasă a mamei) pe la 9-10 ani. (acu’ vreo 25 de ani 🙂 )
  Ady

  • mara spune:

   Ba da, practic, orice țoală albă poate fi fulg de nea, însă VKWG nu prea posedă haine albe din motive ușor de ghicit. Și mi-e cam lene să-i cos un costum din vreo bluză albă de-a mea pe care n-o mai port. Încerc cu împrumutatelea. Dacă nu merge, îi cos singură, că na, mașină am, pricepută îs, o ieși ceva.

 2. Maria spune:

  Sorry, noi la masura asta am fost ratzusca. Ma bucur ca te bucuri pentru serbari :-). Eu personal ma simt putin vinovata si oldfashion asa, ca inca ma bucur/emotionez la serbari, in timp ce internetul vuieste impotriva acestui mod kitchos de a chinui bietii copii… Si fiica-mea e innebunita sa fie pe scena.

  • mara spune:

   Pai, asa eram si eu la serbarile baiatului, mi se pareau niste tampenii absolute si nu le vedeam rostul. Acum abia am priceput, serbarile sunt un cadru organizat in care sa se dea in stamba fetitele. Si pe masura ce inaintezi in varsta incepi sa tolerezi si kitschul, nu-ti mai e teama ca te compromiti. 🙂

 3. Irina spune:

  iti imprumut eu, daca iti trebuie, ca sunt dotata la capitolul rochite albe 🙂

  • mara spune:

   A, mulțumesc. Eu i-am luat deja o perdea SH să-i fac fustă gen tutu, dar mă gândesc încă la partea de sus. Cum e rochița voastră?

 4. Irina spune:

  iti trimit poze

  • mara spune:

   Da, te rog. Desi maica-mea a venit azi cu doua sculuri de fire albe cu moațe cu sclipici de la Obor si s-a apucat sa tricoteze un ceva gen rochita…

 5. vio spune:

  Am baiat. 4ani si putin. Canta mai mereue..de toate,in toate limbile existente sau in limbi inventate de el. (ma si anunta „acum cant acelasi cantecel in japoloneza. asta e o limba care se vorbeste in jalaponia,care o tara indepartata si unde nu poti ajunge nici macar cu avionul”). Serile trecute m-am trezit ca-mi canta
  Vreau sa dansez printre orele tarzii
  Sa alerge luna dupa mine da da
  Am doar un vis si o mie de idei
  E destul ca lumea sa ma stie, da da

  prins din zbor de pe SmartFM. Mihail -Doar visuri.

  Eu inca mai sper sa-i placa si sportul. Nu se da in vanat dupa nimic, nici eu nu-l duc cu forta..
  Concluzia: daca e mai poet din fire, am ratat-o pe asta cu sportul???? 🙁
  :)))

Lasă un răspuns