soldați, mâini, parentaj și prieteni

You may also like...

9 Responses

 1. MihaelaMaria spune:

  am citit Intre prieteni, am acelasi sentiment de bine cand citesc Amos Oz, si Maini cuminti; ma enerveaza la culme cuvantul parentaj, desi Dan Siegel este unul dintre cei mai interesanti autori ce scriu despre copii, adolescenti si parinti, iar Soldatii nu este o lectura care sa ma atraga. Spor!

 2. Anonim spune:

  am citit "sa cunosti o femeie" de oz si mi-a placut mult! acum devorez "copiii din miez de noapte" de Rushdie si imi place, place, place muuuuult. tot ce scrie el imi place. e un povestitor fain! (doina)

  • mara spune:

   O sa mi-o cumpar si eu la un moment dat. Si "pamantul de sub talpile ei" mai vreau. Si poate si versetele alea, doar ca erau cam scumpe cand m-am uitat ultima oara dupa ele. Rushdie e o alta mare dragoste a mea. (sunt o depravata, stiu 🙂

  • Anonim spune:

   Shalimar clovnul, Ultimul suspin al maurului, Versetele…le-am citit! primele doua sint frumoase tare, versetele sint amuzante, metaforice dar cred ca tre' s-o mai citesc ca s-o inteleg pe deplin! si "cele 40 legi ale iubirii" de Elif Shafak e o carte f frumoasa. si mai are alte citeva la fel de frumoase. autoarea asta turca. (doina)

  • mara spune:

   Pai, versetele ar trebui sa le citesc pentru ca in ultima vreme ma cred cam poetesa. Poate mai invat si eu ceva poezie. :))

 3. Vio spune:

  Amos Oz place si la mine, dar am o mare problema cu "Să nu pronunţi: noapte", am inceput-o de vreo..4 ori?…si nu reusesc sa trec de primele 50 de pagini. Nu stiu ce-i cu ea, nu reuseste cartea asta sa produca acel click care sa ma faca sa nu vreau s-o mai las din mana.. 🙁
  Asta e, nu e lectura obligatorie:)

Lasă un răspuns