condurii auriți

You may also like...

4 Responses

 1. Roxana spune:

  Hello , nonconformista copila ! P.S. Poti citi un coment interesant? Nu cunosc autorul dar este este atat de corect in exprimare. "Nu văd pe nimeni dintre cei care sunt pe lângă ea , să râdă .
  Înseamnă că râde ca proasta , fiindcă a văzut un fotograf și a vrut să dea bine la cretinii din diaspora și „ tinerii frumoși și liberi ” de pe „ Facebuci ” care l-au votat pe Iohană Prostul și cărora le este datoare până la moarte .

  PS Mă exprim așa de dur , fiindcă de 7 luni de zile , această familie ( n-am știut că au fost votați la pachet ) nu face altceva decât să se plimbe peste tot , să crească trandafiri , să joace tenis ( mai mare snobism n-am văzut ) să facă parada modei cu niște cârpe de-ale lui Ciucu mai urâte decât dacă erau luate dintr-un magazin obișnuit , să dea interviuri la străini și de acolo să mai aflăm ce vrea să facă , să dărâme guvernul Ponta și să -i aducă pe PDL-ști înapoi la dat cu jula , iar mai nou, să comită un act de trădare față de nevoile oamenilor, amânând semnarea Codului Fiscal pe care chiar ei nemernicii l-au votat și crezând că ajung la guvernare, să-l aplice ei .
  PS1 Cine suportă cheltuielile suplimentare pentru „ Prima Doamnă ” și cele pe care le fac frecvent atunci când merg la Sibiu ( dacă le place așa mult acasă , trebuia să lase pe altul să conducă țara și nu să încurce lumea ) și când avionul care-l duce în Spania sau alte țări , vine direct la Sibiu că deh, oamenii se respectă ?
  Doi oameni falși, reci , care nu simt ca noi , n-au nimic în comun cu această nație și care dintr-o eroare politică și cu concursul nemijlocit al idioților din diaspora , au ajuns la „ Treicoceni ” , dar pălăria este prea mare pentru ei .
  Cât de curând va fi debarcat acest retardat ( nu poate spune două cuvinte fără să citească de pe o foaie de hârtie ) fără pic de cultură politică și generală .

 2. Roxana spune:

  Vezi articolul din 12 noiembrie 2014 " Românii au votat, românii au ales! "

Lasă un răspuns