decizii sănătoase

You may also like...

7 Responses

 1. AlinaD spune:

  Si eu prima luna de abonament; maine merg a doua oara. Era mai ieftin daca imi faceam de la inceput pe 3 luni, dar ma speriau 3 luni de sport. Poate incepe totusi sa imi placa dupa luna asta. Sa ai spor!

  • Vio spune:

   Fetelor, doamnelor, dragelor..:) felicitarile mele!
   N-am nicio sansa foarte curand..dar tare as vrea. Stiu, e cliseu asta cu "n-am timp". Stiu si ca, daca ma paradesc de tot, o sa fie nashpa si pt mine si pt fi-miu, dar,…

  • mara spune:

   @Alina: Hehe, se pare ca e ceva virus printre mame, inseamna.
   @Vio: trebă, trebă. Trimite copilul in tabara, ce daca e prea mic? :))))

 2. Anonim spune:

  Dupa 5 ani de pauza in care a facut plozi si am crescut plozi mi-am facut curaj si m-am dus si eu inapoi la gym, a fost cea mai buna decizie! Acum ma simt ca un fotomodel 🙂 desi rezultatele nu sunt spectaculoase sportul face in primul rand bine la cap. Asa ca da-I inainte!

 3. Stay fit, don't quit! Deviza americaneasca de la http://www.bodyshapetransformation.com/..6 saptamanai cu sport de 3 ori pe saptmana, gratis (ma rog, cu garantie pe care o capeti inapoi ca sa te usture daca nu te tii, ca altfel nu merge la noi,)…Recomand :))) Eu am inceput a treia saptamana si e fun si educativ, plus sunt mai fit si am slabit 2 kg desi nu prea aveam de unde. 99% din exercitii le poti face lejer acasa.

  • mara spune:

   Da, da, mă și vezi alergându-mă singură prin sufragerie, nu? Iar dacă mai slăbesc două kile, mă dărmâmă Ike data viitoare. :))

Lasă un răspuns