îngropate adânc

You may also like...

8 Responses

 1. vio spune:

  pentru că e primul like (şi prima reacţie la postul ăsta), simt nevoia să mă justific: am ezitat pe ce să dau click, în mod ciudat… like pentru că îmi place mult cum scrii, dar m-a luat un pic cu groază citind visul/amintirile tale. eu nu-mi amintesc nimic de la creşă, dar mama mi-a povestit că făceam constant otită urmată de bronşită urmată de otită etc.
  te bîntuie gîndurile astea pentru că VK mere la grădi, presupun?
  :*

 2. vio spune:

  bonus: mi-am adus aminte de la ceva cămin, cum îmi era mereu frică dimineaţa la intrare că ne puneau să ne ridicăm bluzele la control, să vadă dacă nu avem bube! şi mie îmi mai apărea diverse pe corp şi speram să nu le vadă persoana de la control, altfel m-ar fi jumulit mama probabil, că nu ar fi avut cu cine să mă lase. autocontrol! 🙂

 3. Anonim spune:

  wow, camin. am si eu amintiri, cum dormeam in pat cu zabrele, mancam mazare fara sos si doar putina paine. imi era foame si ma uitam cu jind la painea altor copii, care erau mai destepti si in loc sa muste o gura mare din felie luau cate putin sa le ajunga pt toata farfuria de mancare. Trebuie sa fi fost foarte sordid, nu cred ca eram fericiti si mai cred ca multe din sechele ies acum la suprafata cand suntem si noi parinti. Pe de alta parte e ciudat cum mintea noastra a ales ce sa pastreze si ce sa puna intr-un sertar departe, tin minte educatoarea care imi placea si atat, nimic despre celelalte.

  • mara spune:

   Daaa, jungla cresei te pregateste pentru viata. Pesemne totusi ca n-am petrecut suficient timp acolo, de nu ma simt pregatita pentru viata nici acum uneori :))

 4. diana-fr spune:

  si la mine la camin era o educatoare buna si une rea 🙂
  Caminul era intr-o casa nationalizata si mi aduc aminte de o curte mare cu copaci batrani si umbrosi unde jucam 'venea un print calare, si ne speriam unii pe alti ca poate ne intra vreo urechelnita in ureche…:-)
  Si odata cand aveam nevoie la toaleta si m-au trimis singura la baie – era o baie normala cu o singura toaleta si cumva la etaj ca mi aduc aminte ca urcam niste scari.. era o dupa amiaza de iarna si se facea noapte devreme, la baie era bezna si eu nu ajungeam la intrerupator… Asa ca dupa ce am stat putin in fata usii si neindraznind sa ma reintorc in clasa sa cer sa vina cineva sa-mi aprinda lumina i-am dat drumu' si-am facut pipi in pantaloni in fata baii intunecate:-)
  Tin minte ca m-au pus apoi 'la uscat', in picioare, cu pantalonii pe mine evident, in fata unei sobe de teracota din clasa pana a venit tata sa ma ia…:-)
  Ah ce amintiri mi-ai starnit:-):-)

Lasă un răspuns