la dentist: episodul 2

You may also like...

6 Responses

 1. Anonim spune:

  apropos de dentist am fost si eu cu cei trei si baiatului mi-a recomandat sa-i sigilez maselele definitive ceea ce am si facut pt ca si eu mi-am scos doua pe la 15 ani de cariate ce erau. cica sint primele care o iau razna. urmeaza sora lui la care abia rasar premolarii de 6 ani definitive. (doina)

  • mara spune:

   Si mie mi-a recomandat sa-i sigilez, mai ales ca unul dintre molarii noi tocmai i l-am plombat, ca avea o carie mica dar periculoasa. Doar ca, na, n-am apucat inca s-o si facem.

 2. Anonim spune:

  Din fericire pt mine, am avut noroc de dentist ok din toate punctele de vedere inca din copilarie. In primul rand a luptat sa salveze orice dinte. Daca am pierdut doi a fost exclusiv vina mea, pe unul l-am lasat pana a ajuns o mare gaura cu un pic de smalt pe langa si pe celalalt l-am fracturat de la radacina incercand sa deschid un dop cu dintii. In al doilea rand, au lucrat cu suficienta grija si atentie inca de la inceput, astfel ca nu am traume privind mersul la dentist.
  Ps. Bine ca mi-ai amintit. N-am mai facut un detartraj de mai mult de un am. Ar fi timpul.
  Ady

  • mara spune:

   Fericito! Eu am niste povesti horror, de la masele smulse pe viu, pana la hemoragie ore in sir (bine, aveam probabil deja PTI, dar nu stiam) si dureri cumplite nocturne, cu fiole de algocalmin. Toata paleta. :))

 3. Simona spune:

  Eu aveam 9 ani cand m-a luat o durere de dinti de a trebuit sa ma duca tata la urgenta. Conform bancului cu anestezia, se terminase, asa ca mi-au scos-o pe viu, un dentist si cu niste asistente care ma tineau. Am sangerat ca un porc vreo cateva ore dupa aia si am ramas cu asa o trauma ca n-am mai calcat pe la dentist pana la venerabila varsta de 23 de ani (cand m-am dus de rusine ca noua dentista era verisoara sotului si insista ca ar fi vremea de un control). Aici, am avut bafta sa dau de un japonez mic si de treaba, exact cum spui, mie mi s-a intamplat sa atipesc in scaun, mersul la dentist e un lux pe care mi-l permit cat de des pot, nu ma deranjeaza nimeni acolo si e placut. Copiii mei merg la dentist super fericiti (ca primesc o jucarie dupa ce termina balciul), drept care la aproape 6 si 8 ani nu are niciunul inca nici o carie (nu ca mine), e o activitate care nu presupune nici un stres, e exact ca mersul la spa :-))) Si da, si mie mi-au spus ca ar fi bine sa-i sigilez molarii lui Robbie, si mai incolo si lui Emmy…

Lasă un răspuns