liar, liar

You may also like...

12 Responses

 1. Monica spune:

  abia acum m-am gândit: dacă bomboana era de pe jos și o avea de ceva timp în gură partea murdară era deja dusă!
  Eia șantajista skandalista!!

 2. mara spune:

  Oi, oi! Am uitat sa pun disclaimer! Recuperez.

 3. vio spune:

  este absolut mortală fiică-ta! xoxo
  "Pass auf, is mache Skandal! Also is werde bruellen, du weisst." :))))))))))

 4. Lol, apropo de bomboane, ieri a vazut Ingrid unele colorate intr-o carte si m-a intrebat ce-s alea. Iar eu nonsalanta, "baloane"!

  • mara spune:

   Hahaha! Din pacate, pentru noi e prea tarziu pentru asemenea nonsalante. Oricum, cred ca ar pune limba sa testeze daca nu cumva baloanele sunt dulci…

 5. Anonim spune:

  si cu alimentatia asta sanatoasa e asa o dezbatere… iau cazul meu: de mici le-am dat sanatos sa manince, mai ales ca am lucrat in industria alimentara (procesarea carnii) si stiu destule si bune si rele. revenind, le-am dat asa: broccoli (mult!), peste, legume, fructe, carne pui spre deloc, carne vita putina, curcan asa si asa, ceai neindulcit, in fine ca la carte. acum din toate astea a mai rams doar broccoli si citeva legume si fructe. nu maninca mare lucru, carnea ar minca-o doar snitel lucru cu care nu sint de acord (adica fac snitel dar nu mereu cum ar dori ei), pizza si paste ar minca mereu. daca merg la ziua cuiva nu stau si scobesc ce meniu au aia si spun aia mincati, aia nu…ce vroiam sa zic e ca la fel ca in multe cazuri (alaptat, nastere, olita portabila, etc) adevarul e pe undeva la mijloc, adevarul meu nu e al altora si invers, adica relax.
  p.s cea mica de doi ani si ceva e la fel ca fetita ta in ceea ce priveste dulciurile…

  • mara spune:

   E ciudat cum, pe masura ce cresc, se reduce paleta alimentelor acceptate, nu? Habar n-am de ce, oricum, ai dreptate, adevarul e intotdeauna pe la mijloc. 🙂

  • Anonim spune:

   daaaaa! si ma mir mereu si ii spun si sotului: cum mincau cind erau mici peste de exemplu, si fara sa fac nimic (dat porcarii de ex) acum cam strimba din nas la peste! in fine, macar sa ramina cu broccoli…:) (doina)

 6. AlinaD spune:

  Se pricepe bine la scandal? Macar sa se perfectioneze, cand s-o marita sa nu miste sotu' in front 😀

Lasă un răspuns