plouă

6 Responses

 1. coco spune:

  offf, te-a deprimat rau vremea! iese soarele curand!!!!

 2. Anonim spune:

  ha! am avut un coleg ( e cam straniu sa-i spun coleg pt ca avea 60 ani) era din scoala veche ca sa zic asa, ffff destept, cu o gramada de locuri vizitate in spatiul sovietic de care isi amintea perfect la virsta asta si le descria f frumos, o cultura generala vasta si bun specialist in domeniu (inginer). l-am si il admir f mult. stateam mult de vorba si imi spunea el ca de pe la 60 (abia!) e cam ca in curba lui gauss, o cam iei la vale, dar traiesti prin copii si cam atit. insa pina la 60 sa ne traim viata ca-i frumoasa, sa ne bucuram de cele mai marunte lucruri si sa nu ne stesam din orice ca viata le aranjeaza ea cum crede ca-i mai bine pt noi. ce mai! ca in cursurile de motivare! La multi ani ! (doina)

 3. Anonim spune:

  Alles Gute zum Geburtstag, Mara!
  Sa iasa soarele cat mai curand!
  Alles Liebe,
  Ioana

 4. Madalina spune:

  La multi ani fericiti si mai ales sanatosi!

 5. mara spune:

  Multumesc tuturor. Am trecut asa… printr-o pasa mai neagra, incep sa-mi revin treptat. Sa ma obisnuiesc cu ideea ca am trecut de partea cealalta a barierei.

 6. Hey, chiar daca este urat afara incearca sa ti capul sus si sa te gandesti va vin si vremuri mai bune. Spor in tot ce faci si sa ai o primavara frumoasa!

Lasă un răspuns