back in business

You may also like...

16 Responses

 1. tin sa te incurajez: la Viena sunt oameni de absolut toate varstele pe trotineta! si cred ca mijlocul asta de transport merita sa fie vazut cu alti ochi si la Bucuresti! e mai usor de manevrat decat o bicicleta, ofera utilizatorului mobilitate, o poti lua cu tine in metrou, si unde mai pui si ca te tine in forma 🙂

 2. Laura Frunza spune:

  Si eu imi doresc o trotineta 🙂 E singura pe care pot sa ma tin. Cu bicicleta nu le am si nici cu rolele.

 3. ileana spune:

  Marea mea suparare este ca nu pot merge cu bicicleta in fiecare zi. Nu pot spre serviciu, pentru ca mai am si-un copil de lasat la scoala. Nu avem piste, nu avem loc.
  Bravo tie pentru distactie! Sunt convinsa ca ti-a prins tare bine, ce conteaza ce zoc ceilalti? Treaba lor… Si bravo pentru ca ai din nou timp sa citesti!

 4. Lorelei spune:

  Uite un avantaj al faptului ca esti miniona..te dai in voie cu trota. O girafa de 1.78 ca mine s-ar cocosa de tot daca ar incerca :p

 5. Anonim spune:

  Te rog, poti sa-mi spui unde anume in Tei face antrenament la baschet?
  Multumesc

  • mara spune:

   La UCB, in sala de sport. Dar clubul are antrenamente la multe scoli, in aproape toate sectoarele. Intra pe mingea de baschet din coloana din dreapta si gasesti info detaliate. Chiar asa, ar trebui sa fac un post special dedicat baschetului, daca tot ne dam asa mari baschetbalisti mari. :))

  • Anonim spune:

   Multumesc mult!

 6. swe spune:

  Sunteți foarte cool voi doi!

  • mara spune:

   Vajaind amandoi prin intuneric pe la 9 si jumatate, pe langa cimitirul Reinvierii, o zona deloc eleganta, zice Max: "Parca suntem doi vagabonzi asa, singuri pe strada, pe intuneric, cu trotele". Cauta alt cuvant decat vagabonzi, cu siguranta, dar a simtit si el vibe-ul. 🙂

 7. Anonim spune:

  Sunt sigura ca majoritatea te-au invidiat. Mai merg si eu din an in pasti, dar, dupa un timp, ma doare piciorul care sta pe trotineta.
  Carmen

  • mara spune:

   Schimba-l. Eu stau pe stangul si dau cu dreptul (Max face fix invers), ca am mai mult control. Insa cand e drumul liber, fara oameni si masini, schimb, ca sa-l lucrez si pe celalalt.

Lasă un răspuns