generozitate

You may also like...

15 Responses

 1. MihaelaMaria spune:

  nu-ti sufli mucii in gustul omului

 2. Anonim spune:

  Am vazut odata pe Discovery ceva emisiune si zicea acolo ca mucii is ca un fel de vaccin, de-aia au copiii mici tendinta sa-i bage in gura, e ceva instinctiv, toate primatele fac aia (explicatia era ca corpul e stimulat sa produca mai multi antivirusi la eventualii virusi din, ma rog, respectivii muci :D) Deci nah, copilu stie el ce stie. Si mai zicea ca e foarte bine si natiral sa mesteci mancarea copilului in perioada in care se diversifica, ca sa-i populezi tractul digestiv cu bacterii digestive benefice.
  Maria

 3. Raluca spune:

  :)) Cred ca-s unii oameni care mananca chestii mai naspa si mai ciudate decat muci, deci e ok. Poate domnisoara o sa fie aventuroasa in domeniul culinar!

 4. Vio spune:

  :))))…:)))
  well…memorabil moment!:)))

 5. Anonim spune:

  nu stiu daca sa scriu sau nu, da' baiatul meu cel mare maninca frecvent mucii sai!!!! cihhhh! paradoxal, e foarte simandicos: nu maninca daca eu am gustat cu lingura lui, nu maninca un mar inceput de mine sau de surorile lui.
  dar am vazut ca si alti copii fac la fel (cu ochii mei) si m-am mai linistit! e cam scirbos si daca vede pe altii ca fac la fel se oripileaza da' la el nu…(doina)

 6. Anonim spune:

  Da' si eu zic ca si altui si -i mănâncă numai ca ma nelinistesc aducandu-mi aminte de o colega de liceu care încă si-i manca intr -a 12.

 7. Strumful spune:

  De la tine invat germana, nu stiam cu se spune la muci! Cred ca e o etapa trecatoare…cu mancatul mucilor!

Lasă un răspuns