un tablou care m-a vrăjit umpic

You may also like...

10 Responses

 1. Cred ca nu este doar uneori, ci chiar foarte des!
  Si tot la fel sunt si cuvintele impletite in randurile tale. Sa-ţi fie de bine plimbarea, de fapt se ţi simte ca ţi-a fost. Şi bine ai revenit!

 2. Monica spune:

  Ah, ce dor mi s-a făcut de Brașov! Iarna, vara, primăvara sau toamna!
  Mai este Vatra Transilvaniei?

  • mara spune:

   Vatra Ardealului, adica? Nu cred ca mai e, parca n-am mai vazut-o de ceva vreme. Dar sunt multe alte cotloane minunate. E asa fain sa fii turist in propriul tau oras, il vezi cu alti ochi. 🙂

 3. swe spune:

  Pe mine ma cuprinde o ușoară tristețe când ma gândesc ca am devenit turist in propriul meu oraș. :-/ si mi-e așa un dor de el…. Si mi se pare ca sunt așa departe… Tocmai văzusem ieri niște bilete eftine la Tarom si imi imaginam cum ar fi daca m-as urca in zburator si i-as face o vizita lui, orașului de pe Dâmbovița. Doar ca mi-am amintit ca Bubulina e prea mica si exclusiv alaptata inca sa plec singura cu ea…. Noah, tineri si lipsiti de griji nu mai suntem.

 4. Lela B spune:

  Brasovul este un oras foarte frumos!Pentru mine care sunt dintr-un sat de munte din apropiere mi se pare poate cel mai frumos oras din Ro!Dar parerea mea repet este subiectiva!Eu sunt legata sentimental de Brasov si de munte!

  • mara spune:

   Si mie mi se pare uneori cel mai frumos din Ro, dar sunt si eu subiectiva, normal. :)) Si nici n-am vazut toate orasele tarii ca sa am termen de comparatie. 😉

 5. Anonim spune:

  Pentru mine e a doua mea casa. In copilarie era a doua casa pentru ca acolo imi petreceam vacantele, la verii mei. Acum pentru ca de acolo este sotul meu si cand venim in tara stam in Brsaov. Asta iarna m-am simtit f bine, in casa noastra de langa starda sforii.
  Mihaela

  • mara spune:

   Langa Strada Sforii, ai? Șmecheri de centru, ai? :))
   (noi stăm pe langa gara, dar am stat si-n tractoru' si pe langa teatru dramatic).

Lasă un răspuns