odă matinală

You may also like...

9 Responses

 1. CamiB spune:

  Bravo, tine-o tot asa 🙂 De Izgubil nu ne mai povestesti?

  • mara spune:

   Ba daaaa, povestesc, dar astept sa faca o tampenie. Caci deja a inceput din nou sa muste si sa faca pe nebunul. :)) E clar ca s-a insanatosit (tot pe antibiotic si tratament, dar sanatos).

  • Tommy spune:

   De unde reiese ca discriminezi bietul motan. Cu intentie! Numai tampeniile i le povestesti pe blog, sa-i strici reputatia, cand de fapt e un cuminte si-un tandru si musca de drag si de prea multa afectiune. Dar vezi, Mara, ca noi cititorii nu ne lasam indusi in eroare si am ghicit adevarata natura a lui Izgubil.

  • mara spune:

   Draga Tommy, nu te-ai prins deja că eu oricum le spun numai pe-alea rele? Altfel la noi în casă e raiul pe pământ. 😀

 2. Tommy spune:

  Oh baby Burberry Body 😀 Eu m-am indragostit de varianta Body Tender tot in 2014. Sigur ca i-am explicat si eu Mosului cum sta treaba dar oricat m-am varat sub si in brad, nu am gasit-o. Asa ca e pe wishlist si pana-n primavara va fi al meu. Am zis.
  Esti modelul meu daca vine vorba de exercitii pentru spate.Bravo, Mara! Eu ma mobilizez timid..foarte timid. Dar anul abia a-nceput, sa ma vezi mai incolo! o forta de neoprit! :))
  E ceva nasol daca bei cafeaua pe stomacul gol? Eu iau micul dejun de cativa ani incoace, dar cafeaua tot inainte o beau.

  • mara spune:

   Măi, după amar de ani de cafea băută pe stomacul gol, adică dintotdeauna, începuse anul trecut să me jeneze imediat după. Senzație acută de foame, ros, gol în stomac. Și-atunci am încercat să bag ceva în el înainte să-i torn cafeaua în cap: un iaurt, un biscuite, un orice. Și senzația a dispărut. De unde am tras concluzia că stomacul meu vrea întâi papa, apoi cafea. 🙂

 3. Vio spune:

  Bravo tie, da! 🙂
  De cand imi tot propun si eu diverse…dar diminetile mele, in ultima vreme, sunt asa de "pe fuga" (A a inceput gradi) ca nu mai apuc nici macar cafeaua s-o beau… Asa ca..inca o data…BRAVO!! 🙂

  • mara spune:

   Azi am sarit peste exercitii, maine fac dublu.
   Sper sa nu fac poimaine triplu.

  • Vio spune:

   Azi m-am trezit si eu la 5.15 am (brrrr) asa ca am facut si eu exercitii. Si somon. Si mic dejun. Si cafea in tihna. Si..la 7 m-as fi culcat, dar trebuia sa astept trezirea pruncului…:)))
   Acum, de fapt, dorm.

Lasă un răspuns