santa claus kingdom

You may also like...

10 Responses

 1. lala spune:

  Mara, pana la urma ai doi sau trei copii? Sunt in ceata 🙂

  • mara spune:

   Hahaha! Deci: Max e al meu. Luca e al lui GG (și locuiește cu mama lui). Vera e comună, adică a mea ȘI a lui GG. Cu alte cuvinte, am doi, ocazional trei. :))

  • AlinaD spune:

   La voi nu se potriveste vorba aia cu: "copilul meu si cu copilul tau il bat pe copilul nostru!" :))

  • mara spune:

   Doar varianta atentuată: Copilul tău și copilul meu s-au închis în cameră și nu-l lasă și pe copilul nostru să se joace cu Lego-urile lor. 🙂 Dar tot copilul tău și copilul meu îl iubesc pe copilul nostru ca pe ochii din cap, așa că se echilibrează pe undeva.

 2. lala spune:

  Aaaa! Ok. Sunteti frumosi si ma bucur ca exista intelegere. Esti o fata buna :*

 3. vio spune:

  arată super fain orăşelul ăsta al copiilor la căldurică! eu n-am văzut la nemţi aşa ceva (bine, nici n-am căutat expres).

 4. Vio spune:

  Gata, gata sa zic ca mergem si noi..caci imi place si chiar nu e mult daca ai incluse distractiile in bilet. Pana cand am vazut ca varsta minima la multe dintre ele (mai ales la patinaj, unde as fi mers cu Andrei) este de 4 ani. Uneori 5…:(
  Asa ca…pentru trambuline, castel gonflabil si trenulet…cred ca nu ma voi trambala pana acolo. Poate la anul, daca o mai exista:)
  Dar mi-a placut mult locul, pana si mie care-s importiva spatiilor inchise de joaca..:P

  • mara spune:

   Da, si eu am mers in primul rand pentru baieti. Pentru Vera doar trenulet, carusel, castel gonflabil, holbat la scena cu muzica si MC.

Lasă un răspuns