dolce

You may also like...

3 Responses

 1. Lili spune:

  Hmmm, ba deloc. Eu mananc tona de dulciuri si n-am fost grasa niciodata. Ce ingrasa? Fast food-ul in combinatie cu dulciurile ;). Dulcele e viata mea, dar….cartofi prajiti sau o bucata de carne prajita? Poate, o singura data, la 2,3 ani. Fac rabat la pizza (4,5 ori pe an).
  Asa ca, lasa fata in pace, sa savureze ceva dulce, dupa pofta inimii. Pe la 5 ani, am gasit 4 ciocolate puse sub lenjeriile apretate din comoda. Au fost cele mai frumoase 10 minute, din copilarie :)))). Mama s-a speriat, a crezut ca patesc ceva. Aiurea… nici la 7 ani, dupa 9 banane mancate in aceeasi zi, n-am patit nimic :).

  • mara spune:

   4 ciocolate în 10 minute? omg! :))))))
   Ei, oricum îi dau, că nu-s adepta lui "no chocolate, no fastfood, no sex". Dar cu măsură, încetișor. Sper să n-aibă probleme de greutate vreodată, cred că e tare neplăcut pentru o fată să fie nevoită să țină dietă de mică. 🙁

 2. Anonim spune:

  si cea mica a mea (2 ani) e fan ciocolata (tata pe limba ei) si danseaza daca ii spun ca-i dau putina ciocolata. cind a trebuit sa-i dau antibioticul nu o puteam pacali decit cu ciocolata si Masha. (doina)

Lasă un răspuns