am o întrebare

You may also like...

16 Responses

 1. alina d spune:

  A mea are patru ani jumate si da, e fascinata de filmuletele acestea, s-ar uita ore intregi, asa ca, daca vreau sa stau linistita vreo doua ore…am gasit solutia…

 2. CostelM spune:

  +1, dar a cam trecut febra.

 3. Anonim spune:

  Oh da! 🙂 hahaha ce mă bucur ca nu suntem singurii fascinați de oua. Crina

 4. mara spune:

  Bun, ok, deci nu e a mea defectă, m-am liniștit.

 5. Anonim spune:

  Urasc, dar urasc din toata inima filmuletele astea tampite pe care fi-miu le adora de pe la 2 ani. Si din cauza lor a ajuns sa urle cate 2-3 ore zilnic ca vrea sa-i cumpar oua cu suprize, si nu oricare, ci din alea de vede el in film. Sa mai zic ca se trezeste si pe la 4 dimineata si tipa ou, ou cate o ora??? Deci eu vreau sa le interzic cumva si pe idiotii care le-au filmat sa-i pun o zi in aceeasi camera cu baiatul, sa le urle lor in ureche ou, ou.

 6. Anonim spune:

  al meu are 3 ani si da, daca il las se uita…dar cumva am reusit sa-l cotesc catre peppa pig. de la o adictie catre alta…acum ar sta cu orelele la peppa pig, dar macar de la asta mai invata cate ceva…

 7. Anonim spune:

  dar cine le-a aratat filmuletele, nu cred ca le-au gasit singuri la 2 ani 🙂

 8. Anonim spune:

  masha si medved e la putere acum in casa la noi! mai ales filmuletul cind joaca sah si il "cafteste" cu calul…tigidim, tigidim, tigidim….(doina)

 9. Zu spune:

  Da. 5 ani si se uita fascinat la din astea in care sunt prezentate diverse surprize sau jucarii. Mi se pare o tampenie boring dar el e mort dupa ele.

 10. Martha spune:

  mai adaugati unul pe lista de 6 ani jumate 🙂

  • mara spune:

   6??? Vaidemine! Credeam că e ceva trecător, te uiți pe la 2-3 ani și dup-aia gata. Păi, în cazul ăsta, mai bine să nu-i arăt și lui Max, că parcă-l văd fascinat la aproape 10 ani cum lasă Lego Chima pentru surprise eggs cu Peppa Pig :))))))

 11. Vio spune:

  Hop si eu. Da, Andrei- 3 ani. Dar doar daca in ele sunt masini sau trenuri:)

Lasă un răspuns