măreață zi de sărbătoare de care mă doare în cot pe fond de depresie cotidiană

You may also like...

10 Responses

 1. coco spune:

  ha, esti depresiva azi, capul sus! 🙂
  p.s. da' daca fugi sa-mi zici ca merg si io :)))

 2. Anonim spune:

  hai, mai!!! si pe mine ma ia tot mai des (cred ca de la vreme, vremuri) asa stari, dar imi revin ajutata tot de mine! si acum am un caz in familie de cancer de col uterin, mama tinara, copil superb de 4 ani, caz destul de grav, de-mi vine cind vad o femeie pe strada sa ii spun sa mearga urgent sa-si faca analiza aia sa nu amine. nu vreau sa deprim pe nimeni dar am o mie de ginduri aiurea in cap … si la urma imi spun bine ca sintem sanatosi! (doina)

 3. AlinaD spune:

  3 zile libere dauneaza. Si mie mi-a trecut mai devreme un gand legat de ce bine ca maine e zi de gradi si pot sta putin cu gandurile mele. Pe urma m-am simtit vinovata. Oricum o dau nu e bine. Cred ca nici frigul nu-mi prieste, ca niciodata astazi nu m-am inveselit cand a inceput sa ninga …

 4. Snowdance spune:

  Asa de bine mi-a prins postul tau! E extraordinar sa vezi ca mai sunt si altii in aceeasi situatie cu tine. Eu am 2 baieti, unul de aproape 6 ani si unul de 10 luni…si te inteleg perfect! Da, stiu ca sunt o mama rea ca nu am rabdare ca altele, ca nu ma pot juca ore in sir cu masinute si Lego si mai stiu eu ce….Si ce ne-au mintit astia ca e misto sa fii adult!

  • mara spune:

   Să-ți trăiască băieții! Și neuronii! :))))

   Treaba e că nu pot și nu vreau să-mi dedic TOT timpul liber copiilor, asta deja e sacrificiu. Am nevoie de niște me-time ca să rămân cu nervii întregi.

Lasă un răspuns