lecția de germană: „is will einen blauen dino“

You may also like...

12 Responses

 1. Anonim spune:

  Deseneaza-i si tu unul. A zis fata dinozaur albastru, n-a pus alte conditii. 🙂 ady

 2. AlinaD spune:

  Nu te mai vaita, ca stai inca bine. Al meu a zis dimineata ca de ziua lui de nume vrea un Micropachycephalosaurus. Dar sa nu fie prea colorat, sa semene cu cel adevarat! :)))

  • Anonim spune:

   Vai, vai, vai, cate sute de dinozauri si carti cu donozauri aveam si eu acum 10 ani in casa… 😀 Al meu ii insira pe toti pe podea (si avea sute, pe bune), dupa care lua o minge si tragea la tinta cu mingea in ei (mingea reprezenta meteoritul care a dus la disparitia dinozaurilor). Odata, pe la vreo 3-4 ani, m-am tezit intr-o bubuitura puternica intr-o noapte, cazuse copilul jos din pat. L-am adunat de pe podea si l-am intrebat ce-a patit, de ce a cazut? La care copilul: Cred ca m-a lovit un triceratops cu capul! 😀 asa de obsedat de dinozauri era!
   M.

  • mara spune:

   Hahaha, "m-a lovit un triceratops" :)))))

 3. Anonim spune:

  Da-i o carioca albastra sa-l vopseasca pe ala pe care il are 😀 cu ocazia aia o sa ai un dinozaur albastru si o strumfita in casa 😀
  M.

  • mara spune:

   Hmm, asta idee nu rău deloc. Cum de nu m-am gândit? Un marker permanent rezolva și dinozaur, și degete, și mașină de spălat, chiuvetă, colac, pereți – își făcea de lucru toată dimineața! :))))

 4. Karina spune:

  lol, e foarte funny de la distanta:P

 5. Simona spune:

  Ce-o fi cu copilele astea… a mea baga aceeasi placa (doar ca in engleza) si in traducere al nostru a devenit delfin. Si a mea are 5 ani, in puii mei, stie ce e aia "mai trebuie sa astepti o luna pana vine mosul", dar degeaba, cand ies sa iau o legatura de usturoi de la magazin ma intreaba din nou cu ochii lucind "imi iei si mie un delfin albastru?!!!" mai ca-mi vine sa ma apuc de baut cafea sa am ce-i turna in cap cand nu mai rezist cu nervii :-)))))))))

Lasă un răspuns