alergătură prin mall

You may also like...

9 Responses

 1. Anonim spune:

  seamana cu mamica, frumusel foc!!! (doina)

 2. AlinaD spune:

  Ai idee pana cand tine festivalul? Au deschis magazin lego si in AFI? Ca am fost sambata in Promenada, dar mi s-a parut destul de saracut. E adevarat ca daca i-as fi cumparat tot ce dorea de acolo, as fi fost eu saraca lipita :))

  • mara spune:

   Hmm, până pe 1 decembrie sigur. Da, e magazin Lego și în Afi acum, cam ca cel din Promenada, nu foarte mare, dar au de toate – mai puțin cărămizi la bucată, pe alea le luăm de pe clevertoys.ro.

   Nu intenționasem că-i cumpăr nimic, își luase cu el banii din pușculiță, 72 de lei, și cât ne-am învârtit pe-acolo era o familie cu un puști de vreo cinci ani mofturos și figurant, ba voia una, ba alta, numai cutii din alea cât mine, în timp ce al meu își număra bănuții într-un colț să vadă dacă-i ajung pentru o cutiuță cât un A4. Și-atunci m-am înfuriat pe sărăcia noastră și am scos 50 de lei și i-am zis că pun eu restul până la 130 de lei, cât era cutia.

  • AlinaD spune:

   O sa ajungem si noi, in cazul asta. Noi stam inca bine, e fericit daca primeste ceva, oricat de mic. Asta nu inseamna ca nu ramane cu gura cascata la cutiile alea mari. Dar na, si mie imi plac 🙂

 3. Vio spune:

  Multumesc ca mi-ai spus. Promit sa nu pun piciorul in Afi luna asta..caci iomi vreau creierii la un loc si daca as merge nu cred ca I-as mai avea:)

 4. Lili spune:

  Pe masura ce creste, se face tot mai frumos. Hmmmm….nu stiu cat o sa-l mai ai doar pentru tine :)). I-ai cumparat si lego, ce sa mai zicem…ai facut un omulet fericit. Si asta, inainte de sarbatori. Felicitari! Esti o mama de exceptie.

Lasă un răspuns