cu sufletul amețit

You may also like...

8 Responses

 1. alexandra spune:

  Exact asta ma intrebam si eu de dimineata: de ce unele jachete de iarna nu au agatatoare. Producatorii ar trebui sa fie obligati prin lege sa nu lase picior de jacheta sa iasa din fabrica incompleta. De cu dimineata m-a scos din sarite chestia asta (incearca tu la gradi sa pui jacheta fara agatatoare in cuier, peste alte treizecisipreamultegecimici!!!) Per total si eu sunt mega plictisita si nu reusesc sa ma urnesc din loc. Stau si-mi plang de mila, degeaba. Eu in Zanzibar nu m-as duce chiar acu (la mine-n cap, la ora asta si la ora de ieri si toata saptamana trecuta e Berlin) dar tare as vrea o zi cu soare mult si vreo 35 de grade la o plaja faina de pe insula mea 🙂

 2. Anonim spune:

  Zanzibar si eu:), insula lmirodeniilor si locul in care s-a nascut Freddie Mercury
  roxana

 3. Vio spune:

  I know the mood…. asa am stat si eu in weekend. Primul in care NU am facut curat, n-am facut mancare, am refuzat sa vad ghemotoacele de scame de pe la colturi de hol, am refuzat sa simt ca mi se lipesc talpile in vreo doua locuri, pe langa aragaz… Nah, las ca nu m-or napadi dihaniile taman acu' :).
  Iar pt gecile fara de agatatoare, recomand umersul. Agatat in acelasi cuier de la usa/de pe hol. Merge si-asa, chiar daca ocupa mult mai mult loc si ma impiedic(uneori) in ele. De fapt ma lovesc de ele, daca e sa fiu sincera. Da' nu, nene, io agatatori nu fac.
  Sa fie clar!! 🙂

Lasă un răspuns